Мерси!
Работа
Работа
Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае
Мерси!
Мерси!
Re: Работа
Здравейте! Имам идеи, но имам въпрос:WVM написа:Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае![]()
Мерси!
Вие сте ТОЙ, ТЯ, или ТО?
Ако получа отговор, може би ще има отговори на обявата.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.YOUPPI написа:Здравейте! Имам идеи, но имам въпрос:WVM написа:Здравейте, търся си работа фулл или парт тайм. Става въпрос за Монтреал.Добре съм с френският, английският ми има какво още да се желае![]()
Мерси!
Вие сте ТОЙ, ТЯ, или ТО?
Ако получа отговор, може би ще има отговори на обявата.
Ako авторът на обявата е от женски пол, трудно би започнал работа в някой склад, където има изисквания да се вдигат кашони с тегло над 50 либри. От друга страна, някой двуметров 120-130 килограмов нашенец трудно би започнал като бейбиситер ... Но както казваш, няма изисквания за пол, само за желаниеIFF написа:В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.
http://placement.emploiquebec.net/mbe/u ... &CL=french"
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Може би не си работила във фабрики като мене, та затова не си видяла това, което съм видял аз. Тука жените не само ги дигат 50-те либри, ама и жална ти майка ако речеш да им помогнеш, може дори и да ти коства работното място.YOUPPI написа:Ako авторът на обявата е от женски пол, трудно би започнал работа в някой склад, където има изисквания да се вдигат кашони с тегло над 50 либри. От друга страна, някой двуметров 120-130 килограмов нашенец трудно би започнал като бейбиситер ... Но както казваш, няма изисквания за пол, само за желаниеIFF написа:В Канада е забранено със закон да се обявява работно място само за НЕГО, само за НЕЯ, а пък за ТО-то, не знам как да го коментирам.![]()
http://placement.emploiquebec.net/mbe/u ... &CL=french"