Куриер България-Канада и Канада-България

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
survivor

Куриер България-Канада и Канада-България

Мнение от survivor »

Имате ли някакъв опит? С коя компания? За колко време пристига? Ориентировачно цени? Проблеми? Аз имам опит с Канада Пост от Канада до Бг с подпис и тракинг намбър, документи може би към 20 листа, трябваше да пътуват 7-10 работни дни, но отне малко повече и струваше 30-40 долара. Експресна услуга за България нямат.
Аватар
Independent

Re: Куриер България-Канада и Канада-България

Мнение от Independent »

Имат екпресна услуга и за България - Priority Worldwide. Заедно с плика се купуват и едни лепенки, които излизат към (може и да излъжа) 40 долара заедно. Не съм сигурна дали не зависи и от теглото. Пристигат за 2-3 дни в София.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
survivor

Мнение от survivor »

Благодаря много! Или служителката ме е заблудила, или са отменили експресната услуга скоро. Чудесно би било ако има и такава възможност.
Аватар
Rhea

Мнение от Rhea »

Услугата за която говори Индепендънт се продава от Пощата, но се извършва от Федекс (имаме договор с тях). Цената е мисля 50% от това което Федекс ще взема за услугата (веднаж ги питах и искаха 100$ за писмо от 3 страници.
Служителката е казала на Сървайрър, ее няма експресна услуга като е имала предвид Xpresspost International, която е само пощенска услуга.
Публикувай отговор