Хора има всякакви и мнения има всякакви,затова се нарича форум,а не частен клуб

ОК. Разбрахме, че ни ти дреме за неща като форумни правила и нормален тон. Както се видя не можеш (ти и другарчетата ти) 2 абзаца да навържете и да изложите чисто и точно мнението си, подкрепено с подходящи аргументи. Това е проблема мой човек. В свободното нет пространство като твърдиш нещо трябва го подкрепиш с аргументи и да отговориш смислено на критиките. Например релацията Цар Иван Шишман - Волен Сидеров и речеписците му има същата стойност както релацията Торанага сама - да ми ядеш салама. Това е.roumensp написа:Защо модовете изтриха мнението на mwanza за психопатите? Аз напълно го споделям и ще продължавам да го напомням всеки ден, докaто не бъда банван перманентно (след това ще се кръстя ДУБЛЕТ и ще пиша през руско прокси) .
На кой му дреме за форумния устав и добрия тон, след като тука постоянно ни заливат с бълвочите, от които едвам успяхме да избягаме преди години? Аз напълно споделям идеята, че всеки има право на собствено мнение, но в същото време споделям и идеята, че всеки има право на максимум 5000 думи на месец за всичките си постове, сумарно. Иначе ще продължаваме да четем логореята на полу-грамотни Ганьовци, дето не знаят защо и какво правят тук. Просто не знам как някои хора са минали медицински прегледи за имиграция в Канада, явно системата им наистина куца.
PS
Това за 5000-те хиляди думи е много условно, защото повече от ясно е, че Мухата и будилникът (гарнирани със свински Джолани и Ванилия) могат да одрискат форума и с 300 думи.
Абе, за чалга концерт не знам, ама аз какви работи съм виждала (точно в Канада)....малеей!budtel написа:Абе Канадците здраво държат чалгаджиите. Да е чул някой в Канада да е имало концерт на изпростели чалгаджии. Нема и нема. Нема и да има. Постепенно с времето ще се гушат, ще примигват и че се откажат да тая помия. Е това е хубавото на Канада - ред и дсициплина, като при комунизма. Айде наздраве!
А ,бе ти со го захапал комунизЪма и социализЪма като куче салам.Нема пускане!Ето ти тука да прочетеш нещо и като го прочетеш ела пак да си поговориме(нарочно ти го подчертах)budtel написа: ред и дсициплина, като при комунизма. Айде наздраве!
Абе вие от кога празнувате Коледа че тема си пуснал?budtel написа:Kакво толкова сте се вързали на тоя комунизъм. Че даже и заплахи получих за саморазправа с 9 милиметров. Аз не съм го измислил комунизма. Който го е яд толкова да отива в Китай и Северна Корея и там да стреля на воля - комунисти колкото искаш. Даже може и в Куба да отидеш - съвсем близо е. Маай с куршумите и не му мисли много.