4 1/2 от юли, хубав апартамент.

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

4 1/2 от юли, хубав апартамент.

Мнение от Hemoglobin »

Който се интересува да ми драсне лично съобщение.

4 стаен, 3ти етаж (последен). 2 апартамента на етаж, тераса, сносен квартал. 550$ нищо не е включено. Квартал Св. Леонард.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Е явно криза за квартири няма в Монреал, след като никой не се заинтересува. Това е само добър показател.
До скоро
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Hemoglobin написа:Е явно криза за квартири няма в Монреал, след като никой не се заинтересува. Това е само добър показател.
До скоро
Mi toi i Plamen beshe pusnal saobshtenie...daje za 2. Ama kakto razbra ot postingite samo na maitap sa go izbili...iavno naistina krizata s jilishtata veche e preminala. A tova moje samo da ni radva. Mene ne e kasae, no za novodoshlite tova bi bila super novina :P
_stanbinev_

Мнение от _stanbinev_ »

MechoPuh написа:
Hemoglobin написа:Е явно криза за квартири няма в Монреал, след като никой не се заинтересува. Това е само добър показател.
До скоро
Mi toi i Plamen beshe pusnal saobshtenie...daje za 2. Ama kakto razbra ot postingite samo na maitap sa go izbili...iavno naistina krizata s jilishtata veche e preminala. A tova moje samo da ni radva. Mene ne e kasae, no za novodoshlite tova bi bila super novina :P
:D Emi to mecho zabeleji positivnata formulirovka :"nishto ne e vkljucheno" - chovek da se pita dali tova nishto ne vkljuchva i apartmenta :wink:

A naistina sega mnogo narod se e iznesyl ot Montreal sled kraja na uchebnie godini po universitetite i navjakyde ima A LOUER da ne govorim za A VENDRE.
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Здравейте,
вие забелязохме "нищо не е включено" ала пропуснахте смешната цена за такъв апартамент и квартала в който се намира...
MechoPuh

Мнение от MechoPuh »

Hemoglobin написа:Здравейте,
вие забелязохме "нищо не е включено" ала пропуснахте смешната цена за такъв апартамент и квартала в който се намира...
Imenno. Kakvo tolkova imam da se vkluchva. Dobavi oshte 100 na mesets razhodi pak izliza prilichno...a i kato nishto ne ti e vklucheno ri mojesh sam da si pravish razpredelenie na razhodite- harchish malko-plashtash malko...a inache otvarish prozortsi posred zima shtoto ti e jega...ama jega ili ne pak si plashtash s naema vsichko...ne merci...az predpochitam da si kontroliram razhodite i da znam che kakvoto izrazhodvam- tova plashtam...inache se vrastame v starite dni na komunizma... :roll:
Abe iavno se podobriavat neshtata tuka. Ima kvartiri stiga da si platejosposoben... :P
Nikita

Мнение от Nikita »

tarsi na Kent-ima predlagane
Alina

Мнение от Alina »

лелее, хора

наистина ли е толкова евтино в Монтреал. Хемоглобин, направо ме уби. Тук в района Отава, но в никакъв случай самата Отава(безбожно скъпо - едностаен е над 700$), оттатък реката, в ла белл прованс, т.е. Хъл, бачелър е около 550-650. Намират се рядко и двустайни около 650(тут инклю).
Alina
Аватар
Hemoglobin
Любим форумец
Любим форумец
Обратна връзка:

Мнение от Hemoglobin »

Алина,
евтино е... ама като съпоставиш заплатите с разходите и накрая пак същата работа.
"Бързата кучка слепи ги ражда"
българска поговорка
Заключено