Mebelna promishlenost ?????

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
janyz

Mebelna promishlenost ?????

Мнение от janyz »

Zdraveite saforumci i balgari ot Canada !!!Interesuva me ima li razvita mebelna promishlenost v Canada i po-konkretno v Montreal ??Blagodarja na tezi ,koito shte napishat info po temata !!!!!
Аватар
janyz

???/

Мнение от janyz »

??? V tazi darzava mebeli ne se li pravjat ???Njakoi shte me oprovergae li ???
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

praviat se.
V montreal sam vijdal edin zavod a v toronto ima niakolko rabotilnici.
Kakvo po tochno te interesuva za mebelnata promishlenost v Canada i concretno v montreal?
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
janyz

??

Мнение от janyz »

Ami interesuvam se sreshtat li se objavi za rabota v mebelni firmi ,magazini zavodi ... ! Az sam ingener v mebelnata promishlenost (rabotil sam vsichko v tozi bransh -ot obiknoven rabotnik,proektant,kostruktor na mebeli ...do pravene na interior) S english sam dobre,,,no frenskijat vse oshte ne e na dobro nivo-no go ucha !!!! Sega chakam medecinski i vizi !!Blagodarja predvaritelno za infoto !
Аватар
agentka007

Мнение от agentka007 »

Преди време някой беше пуснал тема за програма със стаж към Амплуа Кебек (хихи) точно в този бранш. Момчето вече работеше мисля в магазин. Обясняваше надълго и нашироко условията и възможностите. Ама не ми се търси. Ти от доста време все се интересуваш, пускаш тема след тема, това не го ли видя?
Помните ли как ми викат колегите? ;)
Аватар
janyz

??

Мнение от janyz »

Blagodarja ti AGENTKA 007 , chel sam go tova info za staza , notarsja dopalnitelno info ot poveche iztochnici !!! A po otnoshenie na puslaneto na temi...edva li sa "edna sled druga " ...ne sam chak tolkova aktiven !!!Nadjavam se tova ne e uprek ili zajazdane ....!!!!Blagodarja ti !!!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

edin link za darjavna rabota

Мнение от KolioBalkanski »

Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
agentka007

Re: ??

Мнение от agentka007 »

janyz написа:Nadjavam se tova ne e uprek ili zajazdane ....!!!!Blagodarja ti !!!
Точно така, нито е упрек, нито е заяждане. Няма лошо човек да търси информация. Радвам се, че не се впрягаш :lol:

:beer:
Помните ли как ми викат колегите? ;)
todor73

Мнение от todor73 »

dnes gledah edno predavane po RDI interesno mi se vidia zatova davam linka kqm nego
http://www.radio-canada.ca/url.asp?/act ... iers.shtml

otivash na kamerkata i klikvash, interesno stava kqm 6 min kqdeto kazvat che imalo 12 zavqrshvasti studenta, a im triabvali 25 na godina. :D
Заключено