Как така ? Кога стана това?ivanko13 написа:Ще ви разочаровам ама ЖСП си усука и двете колена и мач изглежда няма да има...
Има ли фенове на UFC в Калгари?
- Optimist Creed
Re: Има ли фенове на UFC в Калгари?
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Циганите - на Сатурн !
- roumensp
Сега остава да кажеш, че си фен и на WWE и имаш плакат на Ъндъртейкър на стената, и съвсем ще ме изненадаш.anxeli написа:http://www.sherdog.com/news/news/GSP-Ou ... -PPV-36504
Карате съм тренирала като малка - 15-17г. Всички мутри в Пловдив ми бяха треньори
. От тогава контактността в тези спортове ме дразни
, но ако е само с круша, за кондиция, много ми харесва. Има едно май-тай и кикбоксинг студио точно до моята работа сега и искам да започна да ги посещавам, но още съм много зле с бърпитата, а знам че държат на доста от тях
. Не знам дали ще успея да си отида пълзейки ...
А ЖСП е голям сладур и го следя, иначе не съм много по гледане на мачовете
...
А ЖСП е голям сладур и го следя, иначе не съм много по гледане на мачовете
Циганите - на Сатурн !
- Independent
И аз тренирах карате на тая възраст, при един от най-добрите в страната. Бях стигнала даже до национално по ката
В един момент обаче и нашия клуб се обърна на "мутраджийница" и се отказах. Това след като едно от момичетата я бяха намерили с обръсната коса и разфасована в кофа за боклук, а един от най-готините инструктори с два куршума в слепоочията. Оттогава даже не се и сещам за карате, все още ми е останал горчивия вкус от загубата на тия хора.
В един момент обаче и нашия клуб се обърна на "мутраджийница" и се отказах. Това след като едно от момичетата я бяха намерили с обръсната коса и разфасована в кофа за боклук, а един от най-готините инструктори с два куршума в слепоочията. Оттогава даже не се и сещам за карате, все още ми е останал горчивия вкус от загубата на тия хора.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
- roumensp
Ако не се беше отказал, можеше сега да си министър-председател на България.Independent написа:И аз тренирах карате на тая възраст, при един от най-добрите в страната. Бях стигнала даже до национално по ката![]()
Първо едното през уикенда, после продължил да тренира и вторник заминало и другото.Optimist Creed написа: Как така ? Кога стана това?. Или ти се будалкаш с нас - чак пък и двете колена.
.
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Това сега ли се казва? Следващия път ,като идвам у вас ще си сложа протектори тук там, и определено ще гледам да си меря приказките...anxeli написа:Карате съм тренирала като малка - 15-17г. Всички мутри в Пловдив ми бяха треньори
Мне, и аз като инди мога да ти поиграя съчетания и да съскам
, но да посегна нe мога, а и ти много бързо бягаш
...
Циганите - на Сатурн !
-
малката Мечка
Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куца
или това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло 
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куца
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куцаили това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло
- Optimist Creed
Значи ,ще се събираме след около 3 месеца.малката Мечка написа:Значи няма да се събираме.
Явно се е уплашил GSP ,на мен така ми се струва ,защото точно малко преди срещата нещо зъб го заболял ,че куцаили това е тактика за пред противника и на следващата среща другия ще си мисли,че GSP има проблеми и ще е по-отпуснат и спокоен, и неочаквано ще се чуди от къде му е дошло
Не е лесно да си оптимист в Кебек, но ако въпреки това преуспееш там, може да се похвалиш, че си го направил по по-трудния начин. Евала и ашколсум!
Не е сигурно дали ще се бие и на 10 декември в Air Canada в Торонто... Мои приятели платиха по 500 кинта за билети и сега ги е яд... Така или иначе Джоунс и Мачида казват ще е по-интересен бой...
-
малката Мечка
Парите няма ли да им ги върнат....
Разликата между това,което си и това,което искаш да бъдеш, е това КАКВО ЩЕ НАПРАВИШ.
-
малката Мечка
Never Surrende
Ето едно филмче с няколко от добрите в UFC
я какво прави Quinton Rampage Jackson от филма The A-Team http://www.youtube.com/watch?v=wxyvdpk3WDU"
Ето едно филмче с няколко от добрите в UFC
я какво прави Quinton Rampage Jackson от филма The A-Team http://www.youtube.com/watch?v=wxyvdpk3WDU"