Троловете в този форум толерират ли се?

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Аватар
mufc

Троловете в този форум толерират ли се?

Мнение от mufc »

Въпроса ми е към модератори и администратори?
Никове на потребители мисля, че не е нужно да споменавам.

Въпроса не интересува само мен.
Системно има няколко индивида, които съсипват тема след тема. Какви мерки смятате да предприемете?

POSTREACT(ions) SUMMARY

Manchester United Football Club
Аватар
Koko

Re: Троловете в този форум толерират ли се?

Мнение от Koko »

Дали троловете виреят зависи също и от останалите потребители, които ги подхранват с възможност за изява.
Като цяло, предполагам си забелязал че все пак постинги се трият, теми се разделят и спама отива под шипките или директно в кофата, в по-крайни случаи и потребители си тръгват, но в крайна сметка намирането на правилния баланс между това във форума все пак да има активност но и да има все пак някакви правила и ред не винаги е толкова лесно и предполага наличието на някаква неизбежна доза спам.
Бих добавил и това, че във форума има някаква цикличност, т.е. периодично и на мене ми писва от троловете, следва изпращането им (било поединично, било вкупом) да пишат в някой друг форум, но като мине известен период от време или се появяват нови тролове или пък старите се завръщат с нови никове и цикъла започва отново.

Ако смяташ че в дадена тема правилата са нарушени или пък спама е станал твърде много - можеш да използваш копчето Докладвай или пък да ми пратиш съобщение.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
mufc

Re: Троловете в този форум толерират ли се?

Мнение от mufc »

Разбрах те :handshake: :drinks:
Знам, че поддръжката на форума е изцяло на доброволни начала затова ви благодаря момчета :y:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Manchester United Football Club
Публикувай отговор