Iskam savet kak da zamina naj-barzo!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
diyana

Iskam savet kak da zamina naj-barzo!

Мнение от diyana »

Zdravejte!
toku shto se registrirah tuk i barzam da zadam vaprosite si koito jivo me interesuvat.
Imam priatel v Kanada, kojto jivee tam ot 4 godini. Prez noemvri ili dekemvri ochakva landing visa. Mejduvremenno shte se pribira prez septemvri za 2 sedmici v Bg i oktomvri se patuva obratno. Kak moje da stane naj-barzo i lesno az da zamina s nego za Kanada bez da uchastvam v emigracionni programi koito se chaka 1,2 godini. Ekskurzia ili kakvo? turisticheska viza?
Blagodaria vi.
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Iskam savet kak da zamina naj-barzo!

Мнение от KolioBalkanski »

diyana написа:Zdravejte!
toku shto se registrirah tuk i barzam da zadam vaprosite si koito jivo me interesuvat.
Imam priatel v Kanada, kojto jivee tam ot 4 godini. Prez noemvri ili dekemvri ochakva landing visa. Mejduvremenno shte se pribira prez septemvri za 2 sedmici v Bg i oktomvri se patuva obratno. Kak moje da stane naj-barzo i lesno az da zamina s nego za Kanada bez da uchastvam v emigracionni programi koito se chaka 1,2 godini. Ekskurzia ili kakvo? turisticheska viza?
Blagodaria vi.
vzemi si turisticheska viza i se ojenete tuk na miasto
moje da se naloji da zabremeneesh za da te ostaviat
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Iskam savet kak da zamina naj-barzo!

Мнение от yaiuat »

diyana написа:Zdravejte!
S turisticheska viza naistina stava nai-burzo za 2-3 meseca no sushto taka moje i toi da doide v bulgariq i da se ojeni za tebe. Inache pri vizitorskata viza toi trqbva da si sudeistva za garanciq i susto za mnogo silna pokana ot nqkoi stabilen tam ili firma za da imash sansove.
diyana

Мнение от diyana »

Blagodaria vi mnogo!
ako se ojenim sega kolko vreme shte chakam za viza i koga shte moga da otida pri nego sled kato mu izleze kartata?
A turisticheska viza chrez niakoia turisticheska agencia li triabva da dejstvam? Ako niakoj znae takova neshto-molia dajte koordinati
D.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

diyana написа:Blagodaria vi mnogo!
ako se ojenim sega kolko vreme shte chakam za viza i koga shte moga da otida pri nego sled kato mu izleze kartata?
A turisticheska viza chrez niakoia turisticheska agencia li triabva da dejstvam? Ako niakoj znae takova neshto-molia dajte koordinati
D.
Turisticheskata visa te suvetvam da si q deistvash sama a ne chrez firma, no ima nqkoi dokumenti, koito priqtelqti shte trqbva da ti izdeistva ot Canada. Nai dobre se zapoznaite dvamata sus vsichko koeto pishe za tova na imigr. sait. Populvat se edni formulqri i kum tqh se prikrepqt dokumentite i t.n.. :) posle se prashta do Bukuresht
diyana

Мнение от diyana »

a sled kato na nego mu izliza landing vizata prez dekemvri, togava li ima vazmojnost da mi prati pokana ili kakvo?
sabian
Обратна връзка:

Za barza6tite da zaminat

Мнение от sabian »

Bravos -> male kak sme se razbarzali da hodim v Ca. Ami za6to ne se ozenihte i ne kandidatstvahte zaedno s tvoia "priatel" ili kato e po-slozno e po-dobre ili pak ... :) taka e nai-lesno -> vse pak niakoi ve4e e postlal 4ervenia kilim. :)

6tom ziveem v blato neka da sme ziabi
Kolko ste mi sme6ni 20 godi6ni BABI
:)))
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Re: Za barza6tite da zaminat

Мнение от yaiuat »

sabian написа:. Ami za6to ne se ozenihte i ne kandidatstvahte zaedno s tvoia "priatel" ..)))
Защото жено много хора не гледат на брака по начина по които ти гледаш. Тъй го казваш "оженете се" сякаш е нещо задължително, подпомагащо емиграцията и неизбежно (ама не е тъй) а пък забравяш май че "тя" и "те" не са "ти" и не сте "вие" и нейните и техните разбирания за брака просто се опитай да допуснеш че вероятно не са като твоите разбирания. :nenam:

При емигрирането за Куебек двама човека (дали женени, дали де факто са такива) нямат повече шансове от самостоятелен кандидат (имат повече шансове само ако имат деца)

Пък и така няма да се съберат скоро. По добре да отиде на екскурзия при него и от там да си движат процедурата. Така хем и езика ще учи в естествената му среда
diyana

Мнение от diyana »

Blagodaria, yaiuat
naistina nishto ne znam otnosno vsichko tova, savsem otskoro zapochnah da cheta i sajaliavam ako zadavam glupavi vaprosi. Za jeneneto absolutno si prav!
Vaprosa mi beshe, che ako otida v edna turisticheska agenica, koiato organizira ekskurzia do tam dali lesno mogat da mi otkajat viza. Ili triabva da tarsim nachin da me pokani niakoj kanadec za poseshtenie.
p.s. veche mi predlojiha ot edna turisticheska agencia ekskurzia do Toronto i sega chakam otgovor ot tiah.
diyana

Мнение от diyana »

Благодаря,
току-що получих оферта за екскурзия до Канада от една туристическа агенция:"АРАЙВАЛС ИДИ" ООД.
Въпроса ми е:ако получа отказ за туристическа виза дали после ще имам проблеми при при процеса на спонсориране като негова съпруга?
Благодаря
sabian
Обратна връзка:

:)

Мнение от sabian »

Da nae6 yauiat, mnogo si nabliudatelen -> daze ne si vidial sa6nosta na prednia vapros :D -> pak se me napravil i "zeno" - makar 4e imam kambanki m/y krakata :)) A predi vreme do kolkoto si spomniam mai si tarse6e zena - ta po-lesno spored teb be6e da zamine6 taka. Kakva promiana e nastapila pri teb!!! A na men hobito mi e da si rezia noktite na krakata, vmesto da pokania niakoia "nana" na ve4eria. Vse pak po-polezno e -> niama da mi se kasat 4orapite. :) E sega ve4e moze6 da se usmihne6 i da si kaze6 "Toia e LUD!" i da ne mi se sardi6 ;)
Историята се прави от хората, които открито и смело излизат на сцената на живота. Тя не говори нищо за тези, които са мълчали, когато е трябвало да говорят.
diyana

Мнение от diyana »

blagodaria vi i na dvamata...
strashni saveti poluchih ot vas-iziasniavajki si otnosheniata tuk. Vsichko razbrah...
ako neshto ne vi e iasno i iskate naistina da mi pomognete-pitajte. Az naistina se obarnah za pomosht, vse pak vsichki sme minali ot tam.
Pozdravi
sabian
Обратна връзка:

:)

Мнение от sabian »

6te go napi6a na balgarski ta da go razberete i vie:

"Който иска да живее триабва да се бори в този свят на вечна борба, а ако не иска да вземе участие в схватката - то той няма да живее. Може да е жестоко, но е така."
А. Хитлер

:shock: :shock: :shock:
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Diyana, ne obrashtai vnimanie na 'iziasniavaneto na otnosheniata' mejdu niakoi saforumtsi, tova e normalno iavlenie tuk i pravi foruma dosta zabaven. A i chakaneto na visa i jivota v Kanada sa dosta iznerviashti, taka che ne e za chudene, che niakoi reshava da iszpusne parata v niakoi moment.

Na vaprosa ti: bolshinstvoto saforumtsi zaminavat po kanalnia red kato nezavisimi imigranti, taka che ne e chudno che ne sa te zatrupali s otgovori. Eto kakva info moga da ti predloja az (stava vapros za priatelka na priatelka, taka che ne moga da garantiram 100% za dostovernost).

MOmicheto ima star priatel ot universiteta, koito reshava da i pomogne da se ustanovi v Kanada s fiktiven brak. Vzima turisticheska visa, otiva v Kanada pri nego, jeniat se, sled koeto i nalagat da napusne Kanada s iztichaneto na turisticheskata visa, da se varne v BG i da si kandidatstva po kanalnia red kato sapruga za visa. Sled protsedura ot okolo 9 mesetsa, po-jivo po-zdravo si zaminava za Kanada. Na nego sa mu iskali da podpishe deklaratsia che shte ia izdarja v ramkite na 3 godini. Sabitiata se razvivat predi 3 godini.

Na toia fon si mislia, che shte e hubavo da prouchish neshtata dobre, zashtoto ako shte te vrashtat obratno shte e goliamo nabutvane da hodish do Kanada pri polojenie che momaka shte si idva i mojete da se ojenite tuk.

Az bih izpratila e-mail zapitvane do posolstvoto (ot niakoi izmislen yahoo adres primerno) za da znam sas sigurnost kak stoiat neshtata.

Uspeh!
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

BabaPena написа:Diyana, ne obrashtai vnimanie na 'iziasniavaneto na otnosheniata' mejdu niakoi saforumtsi, tova e normalno iavlenie tuk i pravi foruma dosta zabaven. A i chakaneto na visa i jivota v Kanada sa dosta iznerviashti, taka che ne e za chudene, che niakoi reshava da iszpusne parata v niakoi moment.

Na vaprosa ti: bolshinstvoto saforumtsi zaminavat po kanalnia red kato nezavisimi imigranti, taka che ne e chudno che ne sa te zatrupali s otgovori. Eto kakva info moga da ti predloja az (stava vapros za priatelka na priatelka, taka che ne moga da garantiram 100% za dostovernost).

MOmicheto ima star priatel ot universiteta, koito reshava da i pomogne da se ustanovi v Kanada s fiktiven brak. Vzima turisticheska visa, otiva v Kanada pri nego, jeniat se, sled koeto i nalagat da napusne Kanada s iztichaneto na turisticheskata visa, da se varne v BG i da si kandidatstva po kanalnia red kato sapruga za visa. Sled protsedura ot okolo 9 mesetsa, po-jivo po-zdravo si zaminava za Kanada. Na nego sa mu iskali da podpishe deklaratsia che shte ia izdarja v ramkite na 3 godini. Sabitiata se razvivat predi 3 godini.

Na toia fon si mislia, che shte e hubavo da prouchish neshtata dobre, zashtoto ako shte te vrashtat obratno shte e goliamo nabutvane da hodish do Kanada pri polojenie che momaka shte si idva i mojete da se ojenite tuk.

Az bih izpratila e-mail zapitvane do posolstvoto (ot niakoi izmislen yahoo adres primerno) za da znam sas sigurnost kak stoiat neshtata.

Uspeh!
TRIABVALO E DA SI PRODALJAVA TURISTICHESKATA VIZA
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено