Molia ako niakoi ima informacia po tozi vypros da napishe kakvoto znae.
Stava vypros za brat mi.Toi e bivsh voenen i mina i vtoro intervu v Sofia,a sega go vikat i v Bukuresht za niakakvo utochniavane-ne se znae sys sigurnost za kakvo tochno stava duma.Mina uspeshno medicinskite si i niamashe problem.Chakashe viza ,a sega izliza drugo!!!
Blagodaria vi predvaritelno!!!
Sled edna sedmica i az sum na treto intervu.Za pri4inata moga samo da gadaja,no sigorno e ne6to svurza no sus rabotata i ne6to,koeto ne mogat da proverjat.
Brat mi mi kaza ,che vtoroto intervu e bilo na anglijski,no e imalo prevodach.Za tretoto ne sym go pitala-naj-veroiatno syshto shte byde na anglijski.Po vyprosa otnosno izpolzvaneto na sekretni dokumenti ne znam nishto-ne mi e kazval dali sa go pitali tochno tova.Naj-veroiatno tribva da otrichash.
Да не би да има това трето интервю някаква връзка с новия Закон за защита на класифицираната информация.
Нека да споделят как е протекло интервюто. Предполагам, че няма да бъдат единствените.
Аз лично много се интересувам от това.
Gerchev ,vednaga shte ti napisha kak e minalo.Pochakai samo do drugata sedmica.Mislia ,che e samo za niakakvo utochnenia otnosno rabotata.Ste vidim dali e taka!!!!!!!!!!!!