Благодаря предварително.
Шофьорска кинжка от САЩ ......
-
Botzo
Шофьорска кинжка от САЩ ......
Казаха ми че в Канада като цяло важала. Само трябвал да я представиш за да ти преиздадт месна. Незнам дали е така и питам
, защото тук например е така. За да занм кое е по-добре да се представи там аржентинската или от щатите.
Благодаря предварително.
Благодаря предварително.
-
_stanbinev_
Re: Шофьорска кинжка от САЩ ......
Ma razbira se che amerikanskata, ti predstavjash li si amerikantzite tuka da hodjat potni da vyrtjat gevreka na Henri Bourassa (SAAQ):Botzo написа:Казаха ми че в Канада като цяло важала. Само трябвал да я представиш за да ти преиздадт месна. Незнам дали е така и питам, защото тук например е така. За да занм кое е по-добре да се представи там аржентинската или от щатите.
Благодаря предварително.
Eto ti i link
http://www.saaq.qc.ca/permis/echange/re ... .html#auto
Arjentinskata ti e tolkova potrebna kolkoto i BG - listovki + kormuvane
само да вметна, usa -> canada книжка става без проблеми, само дето ти прибират (в смисъл остава си при тях) usa книжката, за да ти дадат канадската. и канадската не ти я дават на момента, чака се 7-10 дена май (мисля, че по пощата ни ги пратиха), но ако си платиш екстра, май ставаше по-бързо. междувременно караш с една хартийка.
Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
-
Botzo
-
_stanbinev_
Botzo написа:Много благодаря за изчерпателните отговори. Наистина са ми от полза.
И още едно питане. Тук се носи мълва че изпитите та освен на английски и френски можело да се държат на испански.
Дали има нещо вярно или са само врели некипели.
Благодаря.
Na njakolko mesta primerno v Drivers Handbook pisheshe che ako iskate ezik razlichen ot English ili French mogat da se napravjat maj "special arrangements" s SAAQ ama ne im vjarvaj.
Naj-malko vsichki znatzi ot tipa na "ARRETE", "PRIORITE AU VIRAGE AU CLINGOLEMENT DE FEU VERT" (za tochnia pravopis ne sym siguren) i tezi za parkiraneto sa samo na Frenski.
Imaj syshto napredvid che computer testa se vzima na njakakvi dopotopni 198X PC-ta na DOS versija i izbora dokolkoto si spomnjam na ezik e samo FR ili EN.
-
Dimitar Kolev
На мен ми казаха-само френски и английски,или си води преводач!
Имаше и един филипинец,който искаше преводач на тагалог и аз като му казах: "О-о кабаян,кабаян!" и той много се зарадва,за съжаление мойте знания по тагалог се изчерпват с няколко реплики от типа на "Голяма пишка" и не можах да спечеля пари
Имаше и един филипинец,който искаше преводач на тагалог и аз като му казах: "О-о кабаян,кабаян!" и той много се зарадва,за съжаление мойте знания по тагалог се изчерпват с няколко реплики от типа на "Голяма пишка" и не можах да спечеля пари