Зъболекар в Монреал
Зъболекар в Монреал
Запознати ли сте как стои въпроса със зъболекарите в Монреал, какви са им тарифите или всеки зъболекар си има своя тарифа, и за що годе добър зъболекар във района на Вердън ?
A. Todorov
- hoyden
- Обратна връзка:
Re: Зъболекар в Монреал
От две години цялото ми семейство посещава д-р Гекозян. Повече от доволни сме. Ние сме със застраховка, но знам, че ако нямаш такава, не взима скъпо. При него работят две българки - Дона и Меги. Има и зъбна хигиенистка. Кабинетът се намира в центъра на Сен Катрин, до метро Ги Конкордия.
Тел: 514-866-8293
1396, Ste - Catherine Ouest, ет4., ст.420
Повече информация на лични.
Тел: 514-866-8293
1396, Ste - Catherine Ouest, ет4., ст.420
Повече информация на лични.
“Две неща са безгранични: Вселената и човешката глупост. За Вселената все пак не съм сигурен.” Алберт Айнщайн
- angelheart
Ако държиш на зъболекар точно във Вердън, ето ти координатите на една българка. Нямам лични впечатления от нея, но познати споделят, че са доволни.
http://www.can-dentist.ca/2721943-denti ... ka-dr.html
http://www.can-dentist.ca/2721943-denti ... ka-dr.html
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.
Аз имам лични впечатления!!!
Ако държиш на зъбите си пропусни поста над моя
- Дякон Игнатий
И аз имам лични тегоби от гореспоменатата особа.balbi написа:Аз имам лични впечатления!!!
Никога Радка Стойкова по никакъв повод.
По-добре при кебек/рка.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ
Лично аз като се напатих отидох при д-р Димитровски - с две ръце съм ЗА!
Много готин пич и най-вече професионалист и знае какво прави.
В Лавал е и във Вики има координати!
Поздрави!
Поздрави!
Само дето цените му са меко казано смущаващиbalbi написа:Лично аз като се напатих отидох при д-р Димитровски - с две ръце съм ЗА!
Поздрави!
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Понеже темата е за зъболекар, мъчи ме тука един въпрос.
Как една проста пломба без застраховка струва 80$, а със застраховка става 152$?
За не тръгне някой да ми разправя, че зъболекарят не получава цялата сума, моята застраховка покрива 100%, значи дали 80 и или 150 на него му е все едно - получава си парите.
За др Димитровски и аз съм чувала добри отзиви от познати, но не съм ходила при него.
Как една проста пломба без застраховка струва 80$, а със застраховка става 152$?
За не тръгне някой да ми разправя, че зъболекарят не получава цялата сума, моята застраховка покрива 100%, значи дали 80 и или 150 на него му е все едно - получава си парите.
За др Димитровски и аз съм чувала добри отзиви от познати, но не съм ходила при него.
People they come together
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
People they fall apart
No one can stop us now
'Cause we are all made of stars ...
Аз не мога да ви разбера. Цената на една "пломба" е 152 долара. Ако някой ви предлага 80, то това е незаконно, но никой няма да се оплаче, защото не му се плаща законната цена от 152 нали ?Agi написа:Понеже темата е за зъболекар, мъчи ме тука един въпрос.
Очевадно зъболекарите предлагат по-ниски цени на тези, които нямат застраховки....
Да бе, и откога има бизнеси които предлагат продукти наполовина на цената, която струват? А не разбрах защо употребяваш думата "незаконно", аз не мисля че има закон който да определя колко минимално да струва дадена стоматологична услуга.pumpy написа:Аз не мога да ви разбера. Цената на една "пломба" е 152 долара. Ако някой ви предлага 80, то това е незаконно, но никой няма да се оплаче, защото не му се плаща законната цена от 152 нали ?Agi написа:Понеже темата е за зъболекар, мъчи ме тука един въпрос.
Очевадно зъболекарите предлагат по-ниски цени на тези, които нямат застраховки....
И аз не мисля, аз ЗНАМ, че има. Асоциациата публикува цени ежегодно и предлагането на дентална услуга под тази цена е "незаконно". Друг е въпроса, че няма кой да се оплаче и трудно може да се докаже, а и никой няма да се занимава. А и не всеки бизнес го предлага на всеки пациент.miteto написа:А не разбрах защо употребяваш думата "незаконно", аз не мисля че има закон който да определя колко минимално да струва дадена стоматологична услуга.
Това истински закон ли е или някаква разпоредба на въпросната асоциация? Искаш да ми кажеш, че ако аз си отворя кабинет има закон на канадското правителство, който ще ме задължи да взимам $152 за пломба вместо $149 понеже аз си преценявам че $149 е по-добре за моя бизнес? В Онтарио поне членуването във въпросната асоциация не е задължително, за да можеш да практикуваш, така че не виждам как ще ми прокарват "закони"?
И ако оставим оплакването и доказването настрана, пак не разбрах как така даден продукт може да се предлага наполовина от цената, която уж струвал и бизнеса пак да е на печалба? Защото не вярвам въпросните цени да се предлагат на загуба.
И ако оставим оплакването и доказването настрана, пак не разбрах как така даден продукт може да се предлага наполовина от цената, която уж струвал и бизнеса пак да е на печалба? Защото не вярвам въпросните цени да се предлагат на загуба.
Когато става дума за здраве не правя компромиси. Може би са високи, но за сметка на това получаваш качество и супер обслужване!YOUPPI написа:Само дето цените му са меко казано смущаващиbalbi написа:Лично аз като се напатих отидох при д-р Димитровски - с две ръце съм ЗА!
Поздрави!
Факт!
Не знам дали закона е федерален, но в Кебек за да практикуваш трябва да си член на ордера. Ордера сам по себе си не определя цени, но асоциацията определя и предлагането на цени под определените се счита за дискриминация на осигурените пациенти и на застрахователните компании и се наказва по принцип.miteto написа:Това истински закон ли е или някаква разпоредба на въпросната асоциация? Искаш да ми кажеш, че ако аз си отворя кабинет има закон на канадското правителство, който ще ме задължи да взимам $152 за пломба вместо $149 понеже аз си преценявам че $149 е по-добре за моя бизнес? В Онтарио поне членуването във въпросната асоциация не е задължително, за да можеш да практикуваш, така че не виждам как ще ми прокарват "закони"?
Аз лично сметам, че в стоматологичния бизнес не важи с пълни сили правилото "търсенето определя предлагането" защото трябва да се защити публиката и да, една обтурация можед а струва и 80 кинта, но зъболекаря трябва да има възможност да осъвременява знанията си постоянно и 80 кинта не могат да осигурят това ниво на грижи, които пациентите очакват и заслужат. Лично мнение, последното.
ок, дали плащаме за обогатяване на знанията му или за новия му модел порше не е много сигурно. Задължителна минимална цена - това в търговията ако е договорено между мен и теб се нарича картел и подлежи на разследване.
pumpy си е стоматолог, но очевидно става и за адвокат
pumpy си е стоматолог, но очевидно става и за адвокат