Документи Букурещ - лято'2010
Re: Документи Букурещ - лято'2010
Di_82, честито за визите!!!!!!
Успех на Канадска земя!
Успех на Канадска земя!
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Arrivee au Quebec - 22.03.2011
Visas - 19.01.2011
zorbat,
Лек полет и много успех!
Di_82,
Честито за визите! Стягайте куфарите
Лек полет и много успех!
Di_82,
Честито за визите! Стягайте куфарите
Благодаря!
zory_bory,хайде дано и вие скоро да започнете със стягането на куфарите!
zorbat, лек полет и успешна адаптация в Канада!
zory_bory,хайде дано и вие скоро да започнете със стягането на куфарите!
zorbat, лек полет и успешна адаптация в Канада!
Здравеите!Аз сега март минах интервуто в София и сега приготвям документите за Букурещ,искам да ви попитам за медицинските ви формуляри в какъв срок трябваше да ги направите от датата на полу4аване?и ако подам документите за Букурещ ноември-декември,късно ли е?Тъи като желая да полу4а дата по късна за на4ало на визите?Благодаря!
Ами имаше валидност на сертификата за селекция май 2 години, а до една година трябваше да се подават док. за виза, нека ме поправят ако бъркам...
DCS Vienne - 09.11.2009
Visas - 19.01.2011
Visas - 19.01.2011
Валидността на сертификатите е 3 година, но трябва да се подадат документи до Букурещ, не по-късно от година от датата на издаване на сертификата.
Медицинските изследвания трябва да се направят в рамките на 60 дни след получаването на медицинските формуляри.
P.S Внимавайте какво си пожелавате, че може да ви се сбъдне. Има хора, които след като подадат документи в Букурещ, чакат повече от година, не са непознати и случаите, в които се налага да се правят медицински отново, защото старите са изтекли.
Медицинските изследвания трябва да се направят в рамките на 60 дни след получаването на медицинските формуляри.
P.S Внимавайте какво си пожелавате, че може да ви се сбъдне. Има хора, които след като подадат документи в Букурещ, чакат повече от година, не са непознати и случаите, в които се налага да се правят медицински отново, защото старите са изтекли.
Имам един въпрос,
някой знае ли този срок от една година, в който трябва да се замине за Канада, след ОК на медицинските ли е или след издаването на визите?
някой знае ли този срок от една година, в който трябва да се замине за Канада, след ОК на медицинските ли е или след издаването на визите?
Привет,succes написа:Имам един въпрос,
Срокът от 1 година се счита от датата, на която са направени медицинските.
Благодаря за отговора ... някак си ми е нелогично, като чувам колко време бавят визите ... но явно е такаDi_82 написа:Привет,succes написа:Имам един въпрос,
Срокът от 1 година се счита от датата, на която са направени медицинските.
Здравейте, имам въпрос: Медицинските формуляри по обикновена поща ли си ги получихте?
Благодаря предварително за отговорите.
Много успех на всички които ще летят скоро и на останалите също
Привет,Karadjova написа:Здравейте, имам въпрос: Медицинските формуляри по обикновена поща ли си ги получихте?
Да, получихме ги с бг пощи на адреса за кореспонденция, който бяхме посочили.
Успех!
Di, благодаря.
Чакаме си и това е..
Чакаме си и това е..
Здравейте!
След поредното ми запитване за развитието на процедурата ни, в отговор получихме покани за визи.
Моят съвет е ако много се бавят с някой етап - пишете им. Така се сещат че съществувате и могат да извадят вашата папка най - отгоре! Чел съм и за много други случаи, в които има раздвижване след запитване!
Успех на Всички!
След поредното ми запитване за развитието на процедурата ни, в отговор получихме покани за визи.
Моят съвет е ако много се бавят с някой етап - пишете им. Така се сещат че съществувате и могат да извадят вашата папка най - отгоре! Чел съм и за много други случаи, в които има раздвижване след запитване!
Успех на Всички!
Ще бъдем благодарни ,ако някой който е писал ,ни даде някакъв пример за запитване,и най вече съвет какво ,и дали е уместно да се пише - пратихме документите за Виена на 4.02.2011 със DHL.
DCS Vienne:04.02.2011
Accuse:21.06.2012
Liste d'attente:04.09.2012
Entrevue:04.04.2013
TCFQ:30.06.2013
Certificat de selection:24.09.2013
Codebar:31.01.2014
L'examen medical:11.06.2014
Visa(s): 03.04.2015
Accuse:21.06.2012
Liste d'attente:04.09.2012
Entrevue:04.04.2013
TCFQ:30.06.2013
Certificat de selection:24.09.2013
Codebar:31.01.2014
L'examen medical:11.06.2014
Visa(s): 03.04.2015
venaza,
тук става въпрос за втория пакет докумени за Букурещ, които се подават след преминато интервю. Вие трябва да пишете във Виена, тъй като сте все още на етап-първи документи. Вие чакате акюзе и бихте могли наистина да им пишете, че не сте получили такова, притеснявате се дали случайно не се е изгубило с пощите и дали те са ви изпратили вече. Най учтиво ги молите да ви дадат инфо какво става с вашето деманде и толкоз. Е-мейл на Лиза Шрайбер има някаде, не мога да ви го цитирам, но потърсете в Вики страницата-етап документи до Виена. Дамата е много мила и ще ви отговори бързо.
Успех!
тук става въпрос за втория пакет докумени за Букурещ, които се подават след преминато интервю. Вие трябва да пишете във Виена, тъй като сте все още на етап-първи документи. Вие чакате акюзе и бихте могли наистина да им пишете, че не сте получили такова, притеснявате се дали случайно не се е изгубило с пощите и дали те са ви изпратили вече. Най учтиво ги молите да ви дадат инфо какво става с вашето деманде и толкоз. Е-мейл на Лиза Шрайбер има някаде, не мога да ви го цитирам, но потърсете в Вики страницата-етап документи до Виена. Дамата е много мила и ще ви отговори бързо.
Успех!