Ей, хора, ще има ли среща в петък на Баба Яга?
Или по-скоро, ако вали сериозно, какво ще се прави?
Домъчня ми за някои муцунки...да ги видя...
Абе направо за всички ми е домъчняло...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Taka de v Baba Jaga.....tova imah v predvid!!! Mestnite se subirame tam vseki petuk . Tezi koito sa do6li ot pr.......ta za subotnata sre6ta(13.09) v NDK s edin den po-rano da zapoviadat v Baba Jaga
Ami nie veche kazahme, che chovek moje da ni poznae po studenite biri v ratce, po usmivkite i po goliamata grupa. Siadame na edna goliama i dalga masa, gledame da e tazi s chervenata tenta.
No niama kak da ne ni poznae chovek.
Aide az shte gledam da doida, makar, che shte pravia izprashtane v rabotata mi. No, shte gledam da ne izpusna veselbata.
Do utre
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Значи, утре ще се видим!
Аз пак ще съм самичък - детето ни е на вилата с дядо си и баба си, и всеки петък със съпругата ми пътуваме натам, та затова не се виждаме често...
Този път тя ще ходи сама, а аз ще се опитам достойно да представлявам нашето достойно семейство пред достойни хора!
Сигурно утре ще дойда по-рано - към 17:30...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
iliana написа:I az sam na linia, kade bez mene!
do utre o6te niama zelena 4a6ka za men, zatova nazdrave s kakvoto ima
Защо ти е тази зелена чаша, Илианче?
Какви ги пиеш такива?
Айде, утре ще разкажеш...