Готови ли сте да плащате интернет на GB?
Re: Готови ли сте да плащате интернет на GB?
Конрад Фон Финкенщайн, шеф на Канадската комисия по радио телевизия и телекомуникации:
http://www.youtube.com/watch?v=Jn4VShTpIPk"
Технически по-неграмотен човек трудно може да се намери. Гледайте, пълно е с бисери

http://www.youtube.com/watch?v=Jn4VShTpIPk"
Технически по-неграмотен човек трудно може да се намери. Гледайте, пълно е с бисери
„Летните сензациЙ – нови промоциЙ на хавлиЙ с всички зодиЙ и други джунджуриЙ!”
anxeli написа: Нещо египетско ми се прави, точно срещу светещия надпис на хедофиса нa Роджърс живея мамка му, така ги мразя а все ги гледам, ще излеза на терасата да метна една празна бутилка вино, да видим какво ще остане - OGERS, R GERS, RO ERS, ROG RS или ROGER
...
 Като идвам у вас другия път ще събера всичките бутилки от терасата и ги подпукваме....
  Като идвам у вас другия път ще събера всичките бутилки от терасата и ги подпукваме...."Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"  
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Добра идея   , ще го организираме ...
, ще го организираме ...

, ще го организираме ...
, ще го организираме ...Циганите - на Сатурн !
Внимавайте с подобни изказвания по форумите да не ви обвинят в тероризьм. Тия тука от шега не разбират при подобни ситуации.    

ТУка виж утре някой друг изпочупил офисьт на Роджерс,  и ходи се оправдавай после, че си се майтапил по форумите.
 ТУка виж утре някой друг изпочупил офисьт на Роджерс,  и ходи се оправдавай после, че си се майтапил по форумите.

ТУка виж утре някой друг изпочупил офисьт на Роджерс,  и ходи се оправдавай после, че си се майтапил по форумите.Re: Готови ли сте да плащате интернет на GB?
Споко, ще ни снимат после със сини очи и вратове а вие ще събирате подписи в наша защитаOmega3 написа:Внимавайте с подобни изказвания по форумите да не ви обвинят в тероризьм. Тия тука от шега не разбират при подобни ситуации.

ТУка виж утре някой друг изпочупил офисьт на Роджерс, и ходи се оправдавай после, че си се майтапил по форумите.

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"  
Ааа, тази беля си струва един пердах   ! Важното е да не го изпочупят комшиите отгоре или онези под нас, че тогава пак ще ни бият, но без вина
! Важното е да не го изпочупят комшиите отгоре или онези под нас, че тогава пак ще ни бият, но без вина   
   ....
  ....

! Важното е да не го изпочупят комшиите отгоре или онези под нас, че тогава пак ще ни бият, но без вина
   ....
  ....Циганите - на Сатурн !
						- 
				mwanza
- Обратна връзка:
А ве прашки нямате ли там бе  Човек мое си изкълчи рамото да фърля бутилки
 Човек мое си изкълчи рамото да фърля бутилки 

Да чупите и да не чупите ша плащате,и друг път да не съм ви чул да се оплаквате от Канада  

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
						"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
- 
				mwanza
- Обратна връзка:
е плащам 35 кинта gsm...в бг плащах 50 лева...за какво да реваmyhata II написа:Да чупите и да не чупите ша плащате,и друг път да не съм ви чул да се оплаквате от Канада

Прашки нямаме ама доста наши хора са в констракшъна и разполагаме със завиден инвентар пробивни, ударни и режещи машини... Един средно голям офис на Роджерс или Бел може да бъде разфасован за нула времеmwanza написа:А ве прашки нямате ли там беЧовек мое си изкълчи рамото да фърля бутилки

"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"  
- 
				mwanza
- Обратна връзка:
Виж ся  аз знам в кой домайн си
 аз знам в кой домайн си  идеята беше отдалече да се свърши работата...щотото нали прашка и бурма свалят витрина
  идеята беше отдалече да се свърши работата...щотото нали прашка и бурма свалят витрина  се ше се намери една топка с оранжев плондер дето го сънувахме навремето ...еееех....
 се ше се намери една топка с оранжев плондер дето го сънувахме навремето ...еееех....

аз знам в кой домайн си
 аз знам в кой домайн си  идеята беше отдалече да се свърши работата...щотото нали прашка и бурма свалят витрина
  идеята беше отдалече да се свърши работата...щотото нали прашка и бурма свалят витрина  се ше се намери една топка с оранжев плондер дето го сънувахме навремето ...еееех....
 се ше се намери една топка с оранжев плондер дето го сънувахме навремето ...еееех....- optics
- Модератор
Синя прашка ?

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен. 
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
						Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
- ablood
- Обратна връзка:
Канадската комисия за радио и телекомуникации току що заяви, че ще преразгледа решението си за отчитане на интернет на трафик.

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
						- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Democracy in action братче.ablood написа:Канадската комисия за радио и телекомуникации току що заяви, че ще преразгледа решението си за отчитане на интернет на трафик.
Ах дано се усетят че това е назадничава стратегия не само за държава като Канада а за която и да е държава.. А пък тоя шефа на тази измислена комисия с немското име и неразбираемият акцент дано да го сменят защото човека поне от интернет технологи и хабер си няма.. Може да е факир относно радио и телевизия (в което доста се съмнявам) но комуникациите са му тъмна индия..
 & ZIONISM 
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
						Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
 & ZIONISM
 & ZIONISM Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Може да прочетеш някои от решенията на СРТС на сайта им. Ще се хванеш за главата и ще се питаш от кьде са ги парашутирали тия индивидим, та са им дали и позиции от подобна важност.ivandaman написа:Democracy in action братче.ablood написа:Канадската комисия за радио и телекомуникации току що заяви, че ще преразгледа решението си за отчитане на интернет на трафик.
Ах дано се усетят че това е назадничава стратегия не само за държава като Канада а за която и да е държава.. А пък тоя шефа на тази измислена комисия с немското име и неразбираемият акцент дано да го сменят защото човека поне от интернет технологи и хабер си няма.. Може да е факир относно радио и телевизия (в което доста се съмнявам) но комуникациите са му тъмна индия..
Използват някаква супер усложнена реч в няколко страници, за да ти кажат в крайна сметка, че виртуалната реалност се е променила и че има емержанс на различните технологии на различни платформи и появата на на нов тип медии, които предлагат телефон, телевизия и интернет в един пакет. И този факт поставял СРТС в трудност да регулира тази нова реалност, защото законите и правилата които регулират телефон, интернет и телевизия били различни и много често неприложими заедно.
Абе на кратко, на индивидите от СРТС не им е все още много ясно, когато някой използва интернет от айфона си за да гледа телевизия дали този някой консумира интернет, телефон или телевизия, или и трите заедно.