iskat ni po 200 4asa frenski
iskat ni po 200 4asa frenski
iskat ni po 200 4asa frenski na mene i na gena mi! Nie hodim ve4e 6-7 meseza na 4astni urozi i sme mnogo dovolni ! U4itelkata ni predlaga da napi6em pismo v koeto da im saob6tim kak se podgotvyame no ne sme sigurni 4e tova 6te svar6i rabota ! Nyakoi izpadal li e v podobna situaziya i moge li da ni posavetva ! Ne mogem da si obyasnim za6to ni iskat sled kato sme magistri sas po 4-5 godini stag po spezialnosta i gena mi govori perfektno angliiski ! Vyarno samo deza nyamame no iskame tam da se rodyat
! Oba4e sega vsi4ko se obarka!
Molya pomognete sas savet i vsyakakva polezna imformaziya ! Blagodarya vi predvaritelno 
INTERISUVA ME VSYAKA IMFORMAZIYA SVARZANA S KANADA!
-
Botzo
nedko,
и снас беше така. Санмо че ние отидохне ма интервюто и там директно ни застреляха - ако искате Канада ще карате куурс по френски. И ни уточника без никакви часни учители ами само на учебни заведения които ги признават те. Изкарахме ги и сега чакаме медицински. Това е брато ........ искахме и ги изкарахме. Сега всичко зависи от вас.
Успех!
и снас беше така. Санмо че ние отидохне ма интервюто и там директно ни застреляха - ако искате Канада ще карате куурс по френски. И ни уточника без никакви часни учители ами само на учебни заведения които ги признават те. Изкарахме ги и сега чакаме медицински. Това е брато ........ искахме и ги изкарахме. Сега всичко зависи от вас.
Успех!
Ne se strjaskajte , otidete v Sofia i se javete na izpit za nivo kam Frenskijat Ist. ili I4S - tam shte vi izdadat legitimna diploma! Tazi diploma kanadsite ja priznavat! A o9tnosno Angl. ez. na gena ti po tazi prozedura(Kvebekskata) ne igrae po4ti nikakva rolja! Ushete zdravo Fr. javete se na izpit i USPEX!!! Ako ima oshte neshto - PITAY!
-
Botzo
dakel1,
само че зависи какво им искат. На нас ни искаха д апокажем определен брой часове. Ние отидохме със сертофоката за часовете и с дипломите, което е едно и също. ама дипломите дори не ни ги взеха. Искаха да видят дали сме изпълнили бройката часове кото са ни искали. Така че да си проверят добре какво им искат и какво им препоръчват за да не стане грешка.
само че зависи какво им искат. На нас ни искаха д апокажем определен брой часове. Ние отидохме със сертофоката за часовете и с дипломите, което е едно и също. ама дипломите дори не ни ги взеха. Искаха да видят дали сме изпълнили бройката часове кото са ни искали. Така че да си проверят добре какво им искат и какво им препоръчват за да не стане грешка.
na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
- yaiuat
- Обратна връзка:
Какво точно пише в това писмо, че ти искат 200 часа, като ти препоръчват или че ти посочват точно къде да ги караш тези часове?nedko написа:na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
Много се съмнявам че ще ти посочат или задължат за учиш в определено място. Те обикновено препоръчват, така че не виждам що е тази паника. Ходи си на частен учител и после прати беблежка от него, като сложиш и един текст че не навсякъде има алианси и френски институти в България.
- estoyanova
- Обратна връзка:
Ще те задължат да ги покажеш тези часове и още как!Познавам 3 двойки,които ги върнаха за 200 часа френски и точка!Безапелационно ги върнаха!Изкараха си хората 200-та часа и сега са там!В това отношение Botzo е прав.Магистри,PhD,почти не гледат тези неща.Интересуват се най-вече от парите ви и нивото на език.Това е истината!
Не се колебайте,изкарайте 200-часа за да не се бавите после още поне 6 месеца.това са нови изисквания от април.
Горе главата и успех!
Не се колебайте,изкарайте 200-часа за да не се бавите после още поне 6 месеца.това са нови изисквания от април.
Горе главата и успех!
Въпрос към Недко
кога трябва да покажете тези 200 часа френски? Преди интервюто или на самото интервю?
Re: Въпрос към Недко
nikveli написа:кога трябва да покажете тези 200 часа френски? Преди интервюто или на самото интервю?
predi intervuto imame 12 meseza da im izpratim dokumenta
ne ne poso4vat kade da gi karame a pi6at 4e iskat sertifikati za po 200 4asa frenski ot aliansa ili druga priznata instituziya no ne kazvat nikade koi sa tezi drugi instituzii !yaiuat написа:Какво точно пише в това писмо, че ти искат 200 часа, като ти препоръчват или че ти посочват точно къде да ги караш тези часове?nedko написа:na 02.04.2004 pusnahme dokumentitena 20.04.2004 polu4ihme pismo da 4akame pokana prez vtorata polovina na godinata 1 na 12.05.2004 polu4ihme novo pismo s koeto ni iskat po 200 4asa frenski ! Nyakoi znae li koi insyituzii se priznavat ot kanadzite otnosno izdavane sertifikati za ezik osven Aliansa i I4S sofiya ! Ako znae neka gi napi6e !
Много се съмнявам че ще ти посочат или задължат за учиш в определено място. Те обикновено препоръчват, така че не виждам що е тази паника. Ходи си на частен учител и после прати беблежка от него, като сложиш и един текст че не навсякъде има алианси и френски институти в България.
Dobre de kgete koi u4ebni zavedeniya se priznavat ot tyah!Botzo написа:nedko,
Успех!
Преди месец Алианс Франсез са подписали договор с Канадските власти. А централата им е в Провдив. Виждам че и ти си от там, какъв е проблема да отидеш на място и да разбереш как стоят нещата!
Е, после драсни някой ред да ни информираш, разбира се! 
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!