Консулски дни в Montreal...???
Консулски дни в Montreal...???
Има ли някой информация дали скоро ще има консулски дни в Montréal ???
- pantera
- Обратна връзка:
Re: Консулски дни в Montreal...???
Преди няколко дни говорих със служителка в посолството в Отава,тя ми каза,че евентуално в началото на декември ще има консулски дни в Монреал.В края на този месец трябва да се звънне до Отава и да се попита за точната дата .
Да живееш без някои от нещата, които искаш е неразривна част от щастието. Бъртранд Ръсъл
- Леля Екимка
- Диване
- Обратна връзка:
Декември наближава. Някакви новини от посолството има ли?
Представителна извадка тип "паплач"
-
- Обратна връзка:
Ам аз исках да си взема пспорта. И ми казаха (по майла) че след 25 ноември ще се знае датаат и да съм се обадел.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Консулските дни в Монрал ще са на 10.12.2010 г. от 9:30 ч. до 16:00 ч. на адрес 6767, Côte de Neige, et.6.
За имащите да си получават само някакъв документ (паспорт, лична карта и т.н.) не е необходимо предварително записване на приемен час. Просто трябва да се отиде на място и да се изчака на опашката за да се получи документа.
Ще се носят всички документи, независимо дали притежателят се е обадил да заяви, че ще ходи или не. Останалите неполучени документи ще се върнат обратно в посолството в Отава и притежателите ще могат да си ги получат от там.
Инфото е от посолството от преди 2 дни.
За имащите да си получават само някакъв документ (паспорт, лична карта и т.н.) не е необходимо предварително записване на приемен час. Просто трябва да се отиде на място и да се изчака на опашката за да се получи документа.
Ще се носят всички документи, независимо дали притежателят се е обадил да заяви, че ще ходи или не. Останалите неполучени документи ще се върнат обратно в посолството в Отава и притежателите ще могат да си ги получат от там.
Инфото е от посолството от преди 2 дни.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
- Обратна връзка:
Линко мерси майна. Аз тамън бех тръгнал да ходя до Отава.
Ще ме извинявате монтреалците, ама Отава ви е на има няма 200 километра... можете да идете, да си свършите работа и да се върнете до обяд.
Предполагам посолството има ограничени ресурси за консулски дни и вместо няколко такива в Монреал, не би ли било по-добре да имат 2-3 във Ванкувър и/или Калгари?
Предполагам посолството има ограничени ресурси за консулски дни и вместо няколко такива в Монреал, не би ли било по-добре да имат 2-3 във Ванкувър и/или Калгари?
Ау срам, няма да ги карам да идват вече в Монреал, да ходят в Калгари и Ванкувар.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Радой Ралин
-
- Обратна връзка:
Проблема е че аз нямам книжка (но пък имам кола ). Та ходенето до Отава означава некой френд да ме закара и да му губя половин ден с пътуване насам натам.Marto написа:Ще ме извинявате монтреалците, ама Отава ви е на има няма 200 километра... можете да идете, да си свършите работа и да се върнете до обяд.
-
Същия проблем и карам приятели да ме возятmwanza написа:Проблема е че аз нямам книжка (но пък имам кола ). Та ходенето до Отава означава некой френд да ме закара и да му губя половин ден с пътуване насам натам.Marto написа:Ще ме извинявате монтреалците, ама Отава ви е на има няма 200 километра... можете да идете, да си свършите работа и да се върнете до обяд.
Монреал - 08.2009
Едмънтън -09.2011
Едмънтън -09.2011
, как така имате коли, а няматe книжка? Отнета ви е за нещо или просто си купихте колите от любов към тенекията
И аз това се чудех, за колите.
Иначе не бива да се забравя, че услугите, които предлага посолството са срещу заплащане. Разходите за консулски дни в Монреал със сигурност са по малко отколкото приходите от такси, тук хора много.
Иначе не бива да се забравя, че услугите, които предлага посолството са срещу заплащане. Разходите за консулски дни в Монреал със сигурност са по малко отколкото приходите от такси, тук хора много.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Радой Ралин
Радой Ралин
IRA написа:Ау срам, няма да ги карам да идват вече в Монреал, да ходят в Калгари и Ванкувар.
-
- Обратна връзка:
Отплеснахме темата.haimana написа: , как така имате коли, а няматe книжка? Отнета ви е за нещо или просто си купихте колите от любов към тенекията
Ми сега карам курсовете. И си купих кола да се уча.
Къде става записването за час за консулските дни в Монреал- в Отава ли трябва да се обадя или тук на място?