JOY написа:Дааа...до колко трябва човек да е с туристическа нагласа,за да предпочете музеи пред подобно важно събитие?![]()
Иване,ти може да си избрал за себе си,но твърдиш че денят е неудачен и много хора се двоумят...
На мен пък,честно казано,и през ум не ми е минавало,че някого ден на музеите би могъл да го спре да присъства на протеста...Толкова нелогично и ненормално ми се струва,че не мога да ти опиша!![]()
Платени или безплатни туристическите забележителности на Монреал са ми ПОСЛЕДНА ГРИЖА! Още повече,че нито съм за 1 месец,нито за една година тук...![]()
Колкото да не ти харесват високопарни думи за българско сомосъзнание,agaton е много прав! За нищо повече не става дума-нито за църкви,нито за музеи,а само за това,че българина е способен да постави в ценностната си система авантата пред всичко останало и собствените си интереси,пред националните!
P.S.Иглика,ще ни липсваш! Майната му на Лувъра!
V cly4aia Joy ne cam caglacna c teb za kakvi nacionalni intereci ctava dymane razbiram mitinga PONE CPORED MEN e cpontanen protect creshty edna nepravda ili neshto gresha :idea: . Vij ako na teb myzeite ca Pocledna Grija za drygi neca ima xora 4iito intereci ne ce ograni4avat camo c namirane na xybava rabota i zadovoliavane na 4icto materialnite potrebnocti.
Ako govorim za bg camocaznanie i tai natatak moga cmelo da kaja 4e niecme edna ot nai cplotenite etnocti v emigracia. Vceki bg emigrant vinagi i vci4ecki podava raka na nyjdaeshtia ce cvoi canarodnici . Miclia 4e po bezrazli4ie nadminavame vci4ki octanali ma tova e dryga tema .
Avantata tova pak cavcem mi zvy4i zle mi kolko xora cam vidiala na tezi dni na myzeite ot nai razli4ni etnocti xm da gi oka4ectva kato avantadjii mi ce ctryvo ama mnooogo grozno.
Mai po crtarite emigranti mnogo barzo ca zabravili parvite ci godini na emigracia . "30 dolara" ama vie cerizno li ci miclite 4e edin emigrant cac cemeictvo deca i t.n. c leka raKA bi gi dal ako ne raboti mi az ne miclia 4e e razymno procto e vaproc na vazmojnocti. E niakoi mai naictina ca docta bogati

Kolkoto do denia i 4aca na mitinga moga da kaja 4e naictina 4aca e neyda4en, kakvo pre4eshe da zapo4ne v 17 h da re4em kat ce ima predvid tyricti4eckia xarakter na grada v po kacnite 4acove ima po goliam 4oveko potok . E ne cam az tazi koiato sha cadia ne obi4am da ce zanimavam c tova.
I za pocledno vaproc kam organizatorite. Molia vnecete malko iacnoto

"Dr na4alnik miting nali4nia cactav e nalice c izklu4enie na 5 medicincki cectri zatvoreni v libiickite zandani " raport daden i t.n.

E dano da ne ce cly4i tova.
Makar 4e ce vazmyshtavam ot tova 4e ne tarpite kritiki. razli4no mnenie ili neshto koeto ne e v cinxron c vasheto razbirane,sha doida i dano za poreden pat da ne ce razo4arovam.
E do nedelia i pak kazvam dano GOCPOD E BALGARIN!!!!!!!!!!!
p.p. "Mainata my na Lyvara" niamam komentar.....................