Театъра на ББ и компания
Re: Театъра на ББ и компания
Тия луди ли са, референдум за такава глупост, а за велико народно събрание референдум - все пари няма
! Все едно че от нас зависи, божеее, това е политика, моля ви се, Т никога няма да влезе, но защо да не сме в добри отношения
?
Циганите - на Сатурн !
Ще влезе, ще влезе... то затова и ние влязохме, за да влязат едни другиanxeli написа:Тия луди ли са, референдум за такава глупост, а за велико народно събрание референдум - все пари няма! Все едно че от нас зависи, божеее, това е политика, моля ви се, Т никога няма да влезе, но защо да не сме в добри отношения
?
Глупавите хора си повтарят грешките, умните не, а мъдрите се учат от чуждите такива.
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Някои хора се нагаждат към околната среда, други променят средата според себе си.
Има три вида хора: такива, които могат да броят и такива, които не могат...
Ми то щом нас взеха, както е тръгнало, защо не и Анадола, те "европейците" половината оттам са дошли
....
Циганите - на Сатурн !
- roumensp
Ами когато/ако отговаря на критериите на ЕС - да влиза, защо не. Може и да е по-полезна на ЕС от някои настоящи членове.anxeli написа:Ми то щом нас взеха, както е тръгнало, защо не и Анадола, те "европейците" половината оттам са дошли....
Само главите на абсолютни малоумници могат да родят идеята за референдум в БГ, все едно тоя референдум ще реши дали Турция да е член или не. Като че ли на някой в ЕС му пука за нашето мнение по въпроса (колкото за положението с циганите) ...
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
не съм сигурен дали това е правилното място, но не намерих по-подходяща тема.
http://news.ibox.bg/news/id_1922745186" (Целта на "Ал Уакф Ал Ислями"– ислямизиране на България)
http://news.ibox.bg/news/id_1922745186" (Целта на "Ал Уакф Ал Ислями"– ислямизиране на България)
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Напоследък доста кьорфишеци в Бг. Първо тази ислямизация е пълна глупост май, гледах интервю с ходжата в Сърница по сутрешния блок на БТВ, доста умно се държа и говори, не е озлобен нито афектиран, за 2 години спецследене едно доказателство нямат освен арабски книги и 3000 лв намерени в дома му, няма банкова сметка. Селяните твърдят че Недим Генджев ги пуска тези фишеци, защото всички подкрепят другия мюфтия, не може и те да не са разцепени като всяко нещо в тази държава
.
След него говори едно чиче, за митничарското село, подгонили са сега едни грозни къщички отпреди 15 години за да отвлекат вниманието от сегашните крупни крадци и смаглъри на гориво, които по груби сметки правят 10 пъти повече пари от онези едно време ... Та този челяк, не му чух името, така цинично и хладнокръвно обясняваше кой и какво краде и как като стане главен прокурор ще ги погне, че ми настръхна косата. Аман от заговори и всезнайковци на думи
... Истината е все някъде другаде, вече не искам да я знам даже.
Та и с Алексей Петров, и той ли плашило се оказа? Кой охранява Бойко пак, кога ще е развръзката, дето я чакаме толкова години, кой ще се окаже лошия? По-интересен роман направо не съм чела
...
След него говори едно чиче, за митничарското село, подгонили са сега едни грозни къщички отпреди 15 години за да отвлекат вниманието от сегашните крупни крадци и смаглъри на гориво, които по груби сметки правят 10 пъти повече пари от онези едно време ... Та този челяк, не му чух името, така цинично и хладнокръвно обясняваше кой и какво краде и как като стане главен прокурор ще ги погне, че ми настръхна косата. Аман от заговори и всезнайковци на думи
Та и с Алексей Петров, и той ли плашило се оказа? Кой охранява Бойко пак, кога ще е развръзката, дето я чакаме толкова години, кой ще се окаже лошия? По-интересен роман направо не съм чела
Циганите - на Сатурн !
Е ти го четеш, а ние го живеем тоя романТа и с Алексей Петров, и той ли плашило се оказа? Кой охранява Бойко пак, кога ще е развръзката, дето я чакаме толкова години, кой ще се окаже лошия? По-интересен роман направо не съм чела![]()
...
Днес почнах да си точа сабята на дядо ми,скоро ще дойде време разделно или както е казал народа ни
НЕ ЩЕШ ЛИ МИРА ,НАТИ СЕКИРА !!!
НЕ ЩЕШ ЛИ МИРА ,НАТИ СЕКИРА !!!
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ех мух, как оптимистично звучиш, клъц и готово. Дай да организираме една екскурзия и до четвъртък да сме се върнали, че имам работа
.
Циганите - на Сатурн !
Само с клъц ще стане,слушай какво ти казвам !

Стефан Цанев
Стефан Цанев
Двама депутати от ГЕРБ отиват на съд....
http://www.standartnews.com/news/detail ... 1%8A%D0%B4"
.....Решението Гюзелев и Аврамов да бъдат пратени на съд беше взето с гласовете на "Атака", Синята коалиция" и БСП. ГЕРБ и ДПС бяха против
Изкашляне
http://www.standartnews.com/news/detail ... 1%8A%D0%B4"
.....Решението Гюзелев и Аврамов да бъдат пратени на съд беше взето с гласовете на "Атака", Синята коалиция" и БСП. ГЕРБ и ДПС бяха против
Изкашляне
Стефан Цанев
Стефан Цанев
http://news.ibox.bg/news/id_75663053"
ЦвЦв се изцвъка ,сега взема ли да ви става ясно кой играе пак с ДПС ?
ЦвЦв се изцвъка ,сега взема ли да ви става ясно кой играе пак с ДПС ?
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Стефан Цанев