Малко ще се отклоня от темата (да ме прощават модераторите).
Въпреки че съм "стар" емигрант, понякога от любопитство хвърлям по едно око на теми като тази.
Искам откровенно да споделя че се
възхищавам на всеки един от вас, които сте започнали процедурата или са на път да я започнат.
Вие минавате по сравнително сложна процедура за която дори си плащате. Новата вълна емигранти ми се струвате много по начетени и искрено ви желая успех. Вие сте доста по-различни от нас които емигрирахме в началото на 90те, които бяхме събрани от "кол и въже" и от един пълен самолет я имаше един-двама, които разбираха английски я не.. (А за френски пък и дума не можеше да става)..
Много изроди се изсипаха по мое време в Канада, а тази държава заслужава повече хора като вас. Изродите нека си седят в БГ. Не казвам че "там им е мястото" но пък в Канада със сигурност не е.
Просто исках да ви дам малко морална подкрепа и да ви окуража, защото зная че на повечето от вас не ви е лесно.. Ще ви бъде трудно в началото но самият факт че сте одобрени по точковата система е доказателство че булшинството от вас сте достатъчно способни да се справите с каквито и да са предизвикателства..
Искрено ви желая успех и се радвам за вас и най-вече за вашите деца защото ще им предложите възможности които вие не сте имали..