Ползвате ли мобилни телефони на ваканцията си в България?
Ползвате ли мобилни телефони на ваканцията си в България?
Чудя се какво да правя за двуседмичния си престой там. Дали да търся някой да ми отключва телефона ми на Файдо (и дали няма някакви скрити рискове в това), или да си купя някакъв телефон втора ръка на място (ама не знам къде и не ми се обикаля много). Вие какво правите?
-
- Обратна връзка:
Re: Ползвате ли мобилни телефони на ваканцията си в България?
Ми аз си имам един дето е купуван от бг. Мога да ти го дам за колкото се налага.
Инак като си ида, ползвам моя си дето майка го ползва сега...
Инак като си ида, ползвам моя си дето майка го ползва сега...
- Kan_Tangra
Не си написал/а какъв ти е модела точно на телефона. А с това трябва да се започне.
Оттам нататък всичко е свързано с модела - рискове за телефона, цена, възможност изобщо да се разкодира, или пък дали поддържа 900 мегахерца.
Аз моята нокия 6300 я отключих за 20лв в бг, но тя няма 900 мегахерца и така и не я използвах. Ползвах стария си канадски апарат - ериксон Т610, който също съм отключил в бг. (към 10-15лв) не помня вече.
Ако имаш близки роднини, родители например може да ползваш техния.
Оттам нататък всичко е свързано с модела - рискове за телефона, цена, възможност изобщо да се разкодира, или пък дали поддържа 900 мегахерца.
Аз моята нокия 6300 я отключих за 20лв в бг, но тя няма 900 мегахерца и така и не я използвах. Ползвах стария си канадски апарат - ериксон Т610, който също съм отключил в бг. (към 10-15лв) не помня вече.
Ако имаш близки роднини, родители например може да ползваш техния.
pumpy написа:
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
В момента на стола имам пациент по джапанки - ако щеш....
Температурата навън е минус 12 и вали сняг
ми той на две линии местния нейтив и по шнорхел може да ти седне на стола
Powered by bateto
Там в БГ всеки е с поне 2 телефона,че и повече .
Предполагам,че все ще се намери някой,който да ти услужи
Предполагам,че все ще се намери някой,който да ти услужи
Животът не се измерва с броя вдишвания,а с моментите,които спират дъхът ни !
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
http://scandalni.com/wp-content/uploads ... ney400.jpg
Аз съм си купил 2 резервни тел - 10евро парчето чисто нов - специално за БГ и съответно почти всички ме гледат кат извънземен и ме питат що съм имал такъв телефон....... та аз така правя в БГ.survivor написа:Чудя се какво да правя за двуседмичния си престой там. Дали да търся някой да ми отключва телефона ми на Файдо (и дали няма някакви скрити рискове в това), или да си купя някакъв телефон втора ръка на място (ама не знам къде и не ми се обикаля много). Вие какво правите?
Обаче ако искаш да го караш типично по БГ - демек наи важното е тел. ти да има 1000 екстри и кат се съберете в кафенето да си ги мерите ....вече става друго.
Моите телефони са обикновено отключени и ги ползвам там . Взимам си от предплатените карти.
Има магазини дето продават телефони на старо, може да си вземеш някое евтинко, то ще струва сигурно колкото да ти отключат другия телефон.
Има магазини дето продават телефони на старо, може да си вземеш някое евтинко, то ще струва сигурно колкото да ти отключат другия телефон.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.
Радой Ралин
- ablood
- Обратна връзка:
Ваканция в България? На село може би? Да ме свършиха хотелите по Хаваите?
Шегувам се. Знам, че става дума за посещение на роднините. Само, че на мен толкова много НЕ ми се ходи в БГ, че предпочитам да ги финансирам те да идват.
Шегувам се. Знам, че става дума за посещение на роднините. Само, че на мен толкова много НЕ ми се ходи в БГ, че предпочитам да ги финансирам те да идват.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Това сериозно? Супер! Откъде ги купи?bp_de написа:
Аз съм си купил 2 резервни тел - 10евро парчето чисто нов - специално за БГ и съответно почти всички ме гледат кат извънземен и ме питат що съм имал такъв телефон....... та аз така правя в БГ.
Благодаря за всички мнения!
Виж тази промоция на Мтел, на мен ми се струва доста изгодна.
http://www.mtel.bg/info/promotions/inde ... ionID=2168
http://www.mtel.bg/info/promotions/inde ... ionID=2168
Защо предпочитат Квебек?
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Защото ги е страх от Алберта.
Kоя е Aлберта?
Жената, дето ги пресява на интервюто за Монреал и Торонто
Случи ми се случка - загубих си 1 гсм в Бг с предплатена карта. Тел без никаква стоиност-Сиемнс Ц 35- даже пратих съобщение че ще дам 10 лева само да ми прати СИМ картата обратно тоя дет сте намери тел - не стана нищо.survivor написа:Това сериозно? Супер! Откъде ги купи?bp_de написа:
Аз съм си купил 2 резервни тел - 10евро парчето чисто нов - специално за БГ и съответно почти всички ме гледат кат извънземен и ме питат що съм имал такъв телефон....... та аз така правя в БГ.
Благодаря за всички мнения!
Та тука в немско гледах кои е наи ефтинджос гсм дет мога да си откодирам сам.
попаднах на Моторола Ц 149 или 140 беше .
цена 9,99евро с 5 евро в картата за говорене - в бг мисля беше тоя тел 34 лева ...
Тоя тел се откодира с 3 жици...
Гледах я тази оферта от Мтел.Но искам да ви дам един съвет.Телефоните които продават в тази фирма са 90% закодирани само за оператора.Използвайте предплатени карти на Виваком,като цяло фирмата държи най-ниските цени на мобилни услуги в БГ.
Имаме отделни разкодирани телефони - американски, дето работят на сички честоти + картата на М-тел и така, не че говоря много по телефона. Ами като няма вече от ония улични афтомати с 2 ст. и дебела жица...Вие какво правите?
Embrace your climate change!