Predi okolo 2 meseza pusnah DCS-a i oshe niamam otgovor za pokana za intervju
Dali da pisha do Viena kakvo stava ili e rano
Blagodaria predvaritelno na vseki, koito mi otgovori
Мисля че не е разумно на тоя етап да се притесняваме. Аз подадох моите документи преди около 3 месеца. Преди седмица няколко човека получиха покани. Статистиката сочи, че покани се получават от 2 седмици след подаването, до 5-6 месеца. Следващата сесия е в края на юли и според мен покани ще се получават до средата на юни. Тези които получиха покани са подали документи през януари, февруари и май имаше един и през март, т.е. няма някаква зависимост в изпращането на поканите. По скоро един от служителите във консулските служби във Виена си е свършил по бръжко работата. Дано и човекът при когото са нашите документи да се поразмърда малко! Търпение приятел!
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Първо трябва да получиш писмо, което да те уведомят, че документите и парите са получени и са разгледали молбата ти, и че ще те поканят на инервю първото или второто полугодие на годината. В същото това писмо пише да не ги безпокойте до получаване на дата за интервю.
Успех!