питане за тестове по френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
niko_28

питане за тестове по френски

Мнение от niko_28 »

Здравейте приятели въпросът ми се отнася за тестовете ORTHOGRAM и HECTOPE мога ли да се подготвя за тях в България? Как мога да се готвя по тях в Квебек?
Благодаря за вниманието.
Molson

Мнение от Molson »

TRIABVA DA NABLEGNESH NA FRENSKIA. NO NE SA LESNI TEZI TESTOVE, IZISKVAT GI PRI PRIEM V UNIVERSITETA ZA DA PRECENIAT MOJE LI DA SE SPRAVIASH S UCHEBNIA MATERIAL NA FRENSKI. UCHI DUMI I GRAMATIKA, KAKTO I PRAVOPIS.
niko_28

Мнение от niko_28 »

Blagodarq ti za otgovora . pisah predi vreme na 4 universiteta v kvebek i ot tam mi otgovoriha che shte trqbva da izdarja tezi testove po ezika- po tochno otgovoriha mi ot HEC Montréal. interesuvam se dali moga da se podgotvq tuk v BG za tezi testove specialno i eventualno ot tuk da gi izdarja. Dnes pitah v sofiiskiq universitet ЦЧУ i ot tam mi otgovoriha che imat nqkakvi kursove po 60 chasa i trqbvalo da sam minal 2 uchebnik panorama za da gi pochna za tova nqma problemi no ne sam siguren dali tozi kurs shte mi svarshi rabota, da ne mi vzemat samo parite--50 evro:).
A znae li nqkoi za CEGEP-ite trqbva li da se darjat izpiti po ezika?
Joy

Мнение от Joy »

До колкото знам,не можеш тестовете да ги държиш в България.
Всеки Университет си подготвя свои собствени тестове,съобразени със специалността,които между другото,никак не са лесни.В зависимост от резултата,по тяхна преценка ще те накарат да вземеш определено количество кредити по френски първоначално.
Заключено