Кой модерира модераторите?

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Публикувай отговор
Аватар
hadministratora
Хабсурден

Кой модерира модераторите?

Мнение от hadministratora »

Бих искал да обърна вниманието на онези, които намират темата за интересна. В ето тази тема, Linko е писал поне три мения, които се занимават с личността на друг от пишещите и категорично нямат общо с първоначалния въпрос. Мненията обаче си стоят и никой не възразява. В същото време забелязвам как мения, които са горе-долу по темата (имам предвид други теми из форума), макар и с доста "странично съдържание" в тях, изчезват без следа.
Неприятното усещане за двоен стандарт някак само се натрапва....

POSTREACT(ions) SUMMARY

Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Re: Кой модерира модераторите?

Мнение от Linko »

Ами останалите модератори или пък се самомодерират. Както примерно аз направих с въпросните мнения.
Сега преценявам, че наистина е по-добре вместо да обяснявам нещо на някой спамаджия, и така да увеличавам спама, да го трия директно.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Въпросът има и втора част (освен тази за мненията не по темата) :
hadministratora написа:Бих искал да обърна вниманието на онези, които намират темата за интересна. В ето тази тема, Linko е писал поне три мения, които се занимават с личността на друг от пишещите и категорично нямат общо с първоначалния въпрос.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
hadministratora
Хабсурден

Мнение от hadministratora »

filipne написа:Въпросът има и втора част (освен тази за мненията не по темата)...
Не няма. Това дето си го почервенил е просто подробност от конкретния пример, а аз питам по принцип. Надявам се не си помислил, че съм написал, каквото съм написал, за да поведа борба срещу тези, които не ги кефиш...

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

hadministratora написа:
filipne написа:Въпросът има и втора част (освен тази за мненията не по темата)...
Не няма. Това дето си го почервенил е просто подробност от конкретния пример, а аз питам по принцип. Надявам се не си помислил, че съм написал, каквото съм написал, за да поведа борба срещу тези, които не ги кефиш...
Не, помислих, че въпросът ти е принципен, независимо дали става дума за мен или за някой друг, но явно съм сгрешил.

POSTREACT(ions) SUMMARY

IFF

Мнение от IFF »

Жените им :rofl:

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

ФилипНе, замислял ли си се, че Лико е един от най-активните ти събеседници, верен компаньон и приятен опонент?

И аз съм имал множество различия и противоречия с него, на за разлика от McGeek, krimonster и подобни, той никога не влага злоба, лоши чувства и груби обиди.

Цени каквото имаш!

Линко, а ти не го приемай като мазнене! Анти-проф-социалната ми гледна точка винаги ще ме прави твой върл опонент.

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

ablood написа:ФилипНе, замислял ли си се, че Лико е един от най-активните ти събеседници, верен компаньон и приятен опонент?

И аз съм имал множество различия и противоречия с него, на за разлика от McGeek, krimonster и подобни, той никога не влага злоба, лоши чувства и груби обиди.

Цени каквото имаш!

Линко, а ти не го приемай като мазнене! Анти-проф-социалната ми гледна точка винаги ще ме прави твой върл опонент.
За останалото ми е малко трудно да се съглася.

Верно си е "верен компаньон", прави компания на почти всеки мой пост. :D
Но все пак не става дума за Линко или за мен, а по принцип дали има коректив, процедура за "модериране на модераторите"

POSTREACT(ions) SUMMARY

Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Скорпитата сме предпочитани събеседници в спора :P

POSTREACT(ions) SUMMARY

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Публикувай отговор