Oshte edno neuspeshno intervu

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
MechoPuh

Oshte edno neuspeshno intervu

Мнение от MechoPuh »

Dnes me intervuiraha po TQS...ama neuspeshno. Shtoto im kazah che sam imigrant i ne govoria frenski (koeto ne e verno, ama mi beshe kef da im gledam shashnatite fizionomii, shtoto im stana iasno che gi razbrah).
Xexexe onaia pikla s mikrofona shteshe da go nalapa ot iznenada :smhair1: . Ama kak taka ne govorite frenski...vie kade jiveete- tuka vikam, v Laval...a, ama savsem li ne znaete :nenam: ...znam vikam, ama ne e za pred televizora :dent: ...moje li na angliiski :haplio: ...desolé, vika tia a az edvam stignah do kolata i se navriah v bagajnika za da se izhilia spokoino...
Abe vie kakvo sipomislihte...che sa mi otkazali viza :wink:
Nema takova neshto :dance: . Nema da se puashite pichove...za Canada vizi ne otkazvat...tova za nas si e biznes...shtoto ako nema imigranti az na koi sha si prodam starata kola :nenam:
Dimitar Kolev

Мнение от Dimitar Kolev »

Ahum,Me4o,ti li mi probuta taia baraka s podstaveno lice,a? :lol:
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Мнение от KolioBalkanski »

Dimitar Kolev написа:Ahum,Me4o,ti li mi probuta taia baraka s podstaveno lice,a? :lol:
kvo e tva TQS?
da ne e TV station za QC?

men vednaj pred starata mi rabota me spriaha s edna kamera i me pitaha :
kakvo predstavliava za vas Mr. Dress-up (niakav mesten chichko ROgers za decata)

Izvinete, ne sam gay otvarnah az imaiki pred vid blizosta na CHurch street (pederaskata ulica na toronto) i ne bivaiki chuval za nikav Mr. Dress-up (koito leka mu prast beshe umrial na tozi den.
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Аватар
Kuma Lisa

Мнение от Kuma Lisa »

Шегаджия :D
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.

powered by Botzo
Joy

Мнение от Joy »

:D С мен всеки ден отказват да разговарят англофони на френски,въпреки,че и разбират и говорят...
Съответно,като продължава да се прави,че не разбира,получава дръжки обслужване,пък като толкова държи,да продължава в същия дух!
На една възмутена баба,която се беше развикала как е възможно тук никой да не говори английски,не издържах и и казах да върви в Онтарио да се лекува като толкова държи на английски! (изкара ме от равновесие... :oops: )
Аватар
nibis

Re: Oshte edno neuspeshno intervu

Мнение от nibis »

MechoPuh написа:Dnes me intervuiraha po TQS...ama neuspeshno. Shtoto im kazah che sam imigrant i ne govoria frenski (koeto ne e verno, ama mi beshe kef da im gledam shashnatite fizionomii, shtoto im stana iasno che gi razbrah).
Xexexe onaia pikla s mikrofona shteshe da go nalapa ot iznenada :smhair1: . Ama kak taka ne govorite frenski...vie kade jiveete- tuka vikam, v Laval...a, ama savsem li ne znaete :nenam: ...znam vikam, ama ne e za pred televizora :dent: ...moje li na angliiski :haplio: ...desolé, vika tia a az edvam stignah do kolata i se navriah v bagajnika za da se izhilia spokoino...
Nema takova neshto :dance: . Nema da se puashite pichove...za Canada vizi ne otkazvat...tova za nas si e biznes...shtoto ako nema imigranti az na koi sha si prodam starata kola :nenam:

Mnogo se radvam , che si postignal tova , koeto si jelal . Az iskrenno se nadiavam , che kato pristigna v Kanada da ne se opitvam da nadhitria vlastite taka kakto pravia tuk . Ako tova vse pak se sluchi , shte imigriran na drugo miasto ... Shte imigriram do dupka , dokato ne nameria svestno miasto za jiveene .... uspeh ...
Аватар
KolioBalkanski
Marquis de Suhindol
Обратна връзка:

Re: Oshte edno neuspeshno intervu

Мнение от KolioBalkanski »

nibis написа:
MechoPuh написа:Dnes me intervuiraha po TQS...ama neuspeshno. Shtoto im kazah che sam imigrant i ne govoria frenski (koeto ne e verno, ama mi beshe kef da im gledam shashnatite fizionomii, shtoto im stana iasno che gi razbrah).

ima da imigriraaash...
pone shte si poobikolish sviat
Mnogo se radvam , che si postignal tova , koeto si jelal . Az iskrenno se nadiavam , che kato pristigna v Kanada da ne se opitvam da nadhitria vlastite taka kakto pravia tuk . Ako tova vse pak se sluchi , shte imigriran na drugo miasto ... Shte imigriram do dupka , dokato ne nameria svestno miasto za jiveene .... uspeh ...
Помогнаха на бай Ганя да смъкне от плещите си агарянския ямурлук, наметна си той една белгийска мантия - и всички рекоха, че бай Ганьо е вече цял европеец.
Заключено