dosta redowno ceta foruma , bih iskala da popitam nesto neznacitelno horata , koito jiweqt w montreal - ima li kyde da izlizate wecher ? ceta za grada informaciqta , koqto uspeq da namerq , no mi e intersno dali ima klubowe i t.n.
blagodarq wi

Айде твоята позната да ти разкаже нещо и да ни светнеш по въпросаJOY написа:На мен позната ми предлагаше наскоро да ме води на мъжки стриптийз,ама защо не се съгласих да му се не види....
Нямаш никакъв проблем,Ани-тя ги знае по Сан Катрин тези заведения,винаги ще каже-само желание да имаш...Айде твоята позната да ти разкаже нещо и да ни светнеш по въпроса
Пък и поразучете къде са най-готините танцьори, че като ви дойда на посещение в Монреал, да ме заведете . Мъжете да си пият бирата през това време, нямам нищо напротив
Ами това е най-известното заведение на Сент Катрин. Вечер пред него винаги има една дългаааааааааааааааааа опашка от дами, които чакат да видят любимците си. Често местата не стигат, та затова е и опашката отпред. Иначе е невзрачно на външен вид, но на вътрешен още не съм го опитвала.anito написа:Айде твоята позната да ти разкаже нещо и да ни светнеш по въпросаJOY написа:На мен позната ми предлагаше наскоро да ме води на мъжки стриптийз,ама защо не се съгласих да му се не види....![]()
Пък и поразучете къде са най-готините танцьори, че като ви дойда на посещение в Монреал, да ме заведете. Мъжете да си пият бирата през това време, нямам нищо напротив
Вижте сега, дайте да оставим мъжете да си пийват биричката, да не ги ангажираме с нашите прищевкиRosi написа: Da ne spomenavame i echangistkite barove, kudeto "otvoreni" semeini dvoiki otivat da obmeniat opit i partniori .Opredeleno ima mnogo "interesni" mesta za izlizane:D![]()