Sled interviuto
Sled interviuto
Zdraveite,
minahme uspe6no interviuto i iskame da pusnem dokumentite v Bukure6t,no 4uh ot priqtel 4e kogato pusnem dokumentite do edna godina trqbva da sme v Quebec.Vqrno li e i kakvi sa po-princip srokovete ili nqma takiva?
10x v avans
minahme uspe6no interviuto i iskame da pusnem dokumentite v Bukure6t,no 4uh ot priqtel 4e kogato pusnem dokumentite do edna godina trqbva da sme v Quebec.Vqrno li e i kakvi sa po-princip srokovete ili nqma takiva?
10x v avans
Привет
значи сертификата който сте получили за селекция важи 3 години (до колкото знам после може да се презавери ?!така съм чул). Задвижите ли веднъж процедура по издаване на визи т.е. подаване на док. в букорещ срока за който трябва да излезе решение е 9 месеца Но визата важи 12 месеца след като са направени медицински а те се прават обикновено 2-3 месеца след завеждане на досието . Не съм сигурен но съм чувал че ако изтече 12 месеца от медицинските могат да се направят нови иследвания и да се издаде нова виза. Но аз не бих рискувал! Ако ме питате мен! Парите и без това са много ако ги нямате по добре търсете на заем и ги връщайте като отидете в Канада, защото ако забавите с 1 или 2,3 години процедурата 100% все нещо ще се промени най- малкото таксите ето преди 7-8 меца бяха 1000USD, после станаха 1115 $ сега пък чувам че ги смятат според кан$ и излизало 1150$. Освен това самолетните билети преди са били по 320$ по изгодните!! а сега ми предлагат за ниския (евтиния) сезон билет за 520 евро! Представи си как са се качили разходите за не много време. А ако пътува семейство х2 х3 пути тези увеличения.
Знам че парите са проблем за нас българите но ако ни бяха излишни сигурно нямаше да имигрираме! Например моите родители взеха 2500лв заем (около 2000CAD). които ще връщат от пенсийките си Но силно се надявам да мога аз да поема този разход като съм вече в Канада и живот и здраве работя.
Не знам дали това е правилният подход но селд размисли аз реших да постъпя така да отивам на кредит
Желая ви много успех!!
Знам че парите са проблем за нас българите но ако ни бяха излишни сигурно нямаше да имигрираме! Например моите родители взеха 2500лв заем (около 2000CAD). които ще връщат от пенсийките си Но силно се надявам да мога аз да поема този разход като съм вече в Канада и живот и здраве работя.
Не знам дали това е правилният подход но селд размисли аз реших да постъпя така да отивам на кредит

Желая ви много успех!!
:)
Botzo ти си активен учасник във форума
както и аз. Аз само съм чувал това за презаверката на сертификата, и го казвам защото ако все пак някой е заинтересован от подобно развитие на събитията да се поинтересува и да провери. Лично аз се старая да мина по най- безполезнения начин процедурата, като се вмествам в упоменатите срокове и гледам максимално бързо до колкото зависи от мен да движа нещата
Така ми се вижда най- разумно вместо да се чака! НО обикновено всеки има все някакъв проблем който решава как да реши! Е затова коментираме защото всеки съвет може да окаже ценен!
Късмет и успех на всички!
) стискам палци за успеха на всеки от нас !

Късмет и успех на всички!

.
никакъв проблем не е,е може би не никакъв все пак сме в БГ но е възможно пенсионер да вземе заем ако те интересува мога да ти дам подробности. Колкото до твоите хора на които са им истекли медицинските то това по всяка вероятност означава че са им истекли и сроковете на входните визи.Затова обикновено има придружаващи писма на които са опеменати срокове. Ако все пак успеят са влязат безпроблем в Канада напиши един ред във форума че това ще е интересно на всеки, защото аз не го вярвям. И е нормално никой да не ги потърси все пак това си е работа на хората притежатели на визата, вярваш ли че от посолството следят кои е влязал в канада и на кой му е изтекла визата (която се издава според датата на медицинските) Но ако за теб е по- добрия вариант да събираш 1 година пари които в Канада ще изхарчиш за един месец .. добре. Или си от хората които получават над 1500лв и се чудят "Да имигрирам ли вобще"