Здравейте, един колега ми даде адреса на този форум и бях изненадан колко много информация научих за цялата подготовка за заминаване в Квебек. Особено полезни са ми темите в които описвате как е минало интервюто. Оказва че подготовката трябва да е солидна. Честно казано представях си го малко по-лесно. Както и да е . Имам няколко въпроса на които ще бъда благодарен ако получа отговор. Първо подготвил съм документи които да изпратя до Виена за дата за интервю. В тях съм включил две дипломи - висше, полувисше, акт за раждане, акт за брак, всичко разбира се преведено и легализирано. Още знам че трябва да изпратя банково удостоверение за сума. Аз ще покажа за 5000 CAD от които ще плащам пътя и визата. Трябва също да снимам страната със снимката на личната ми карта. Сега интересува ме дипломата за средно праща ли се на този етап, тъй като в списъка на изискуемите документи пише най-високата диплома. Акта за брак необходим ли е след като жена ми няма да кандидаства с мен ? Копието от лицевата страна на личната карта трябва ли да има някаква заверка или превод. Имената ми там ги има и на латиница. Пиша аз какво съм подготвил ако някой смята че нещо пропускам моля да го сподели. Също ме интересува за сумата какво мислите. Дали ще е достатъчна ?
Благодаря предварително за отговорите.
Въпроси относно първото изпращане на документи
Прочети тук...
Здравей,
Прочети статиите на портала първо и след това се разрови и потърси малко повече из архива.
После ако имаш въпроси ги задай тук.
Успехи

Прочети статиите на портала първо и след това се разрови и потърси малко повече из архива.
После ако имаш въпроси ги задай тук.
Успехи

10.03.2004 Изпращане DCS в Париж
02.04.2004 Потвърждение за получаване DCS
24.04.2004 Покана за Интервю в Париж
19.05.2004 Интервю в Париж---- CSQ 2 броя
10.06.2004 Изпращане--Федерална процедура
15.06.2004 Потвърждение за получаване
02.04.2004 Потвърждение за получаване DCS
24.04.2004 Покана за Интервю в Париж
19.05.2004 Интервю в Париж---- CSQ 2 броя
10.06.2004 Изпращане--Федерална процедура