За интервютата

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
plama
Обратна връзка:

За интервютата

Мнение от plama »

По принцип нямат причини да спират хората, за тях е супер , че някой ще налее поне 10 000 долара в икономиката им, така , че не се притеснявайте толкова. То ако им е наредено да ни режат, никой няма да мине. АЗ така мисля

ВАшето мнение е ?
Botzo

Re: За интервютата

Мнение от Botzo »

plama написа:То ако им е наредено да ни режат, никой няма да мине. АЗ така мисля. Вашето мнение е ?
Ми аз тука малко съм съгласен .........
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Kato gledam kakvi tipove puskat v Canada i da vi kaja jal mi stava, che se nalaga da jiveem sred tiah. To e vreme za face control!!!

Shte ni puskat razbira se, kato sme im tcenen kadar. I za pokoleniata im e vajno,che tuk samite kanadtci sa dosta izrodeni, gorkite, to samo tova da im beshe....

kasmet
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
yaiuat
Обратна връзка:

Мнение от yaiuat »

plama написа:По принцип нямат причини да спират хората, за тях е супер , че някой ще налее поне 10 000 долара в икономиката им, така , че не се притеснявайте толкова. То ако им е наредено да ни режат, никой няма да мине. АЗ така мисля
ВАшето мнение е ?
Аз като небивала невежа по квебекската процедура Изображение :beer: :D никога не съм успял да разбера най-много 2 неща: :nenam:

1- Защо те не правят разлика между суми от 7 000, 15 000, 30 000 или 50 000. За всичките те се дава една единствена точка.
2. При кандидати с почти еднакви данни защо единия го връщат за доучаване на френски а другия му отказват

:roll:
plama
Обратна връзка:

Мнение от plama »

yaiuat написа:
plama написа:По принцип нямат причини да спират хората, за тях е супер , че някой ще налее поне 10 000 долара в икономиката им, така , че не се притеснявайте толкова. То ако им е наредено да ни режат, никой няма да мине. АЗ така мисля
ВАшето мнение е ?
Аз като небивала невежа по квебекската процедура Изображение :beer: :D никога не съм успял да разбера най-много 2 неща: :nenam:

1- Защо те не правят разлика между суми от 7 000, 15 000, 30 000 или 50 000. За всичките те се дава една единствена точка.
2. При кандидати с почти еднакви данни защо единия го връщат за доучаване на френски а другия му отказват

:roll:
Swirkaj si, kwo se 4udi6 tolkowa. I da te reznat na interviuto, goliqm praz. I v BG i v Can e trudno na dvete mesta. Taka, 4e..
Аватар
bis
Обратна връзка:

Мнение от bis »

miloto написа:Kato gledam kakvi tipove puskat v Canada i da vi kaja jal mi stava, che se nalaga da jiveem sred tiah. To e vreme za face control!!!

Shte ni puskat razbira se, kato sme im tcenen kadar. I za pokoleniata im e vajno,che tuk samite kanadtci sa dosta izrodeni, gorkite, to samo tova da im beshe....

kasmet
Да канадците са в същата демогравска криза като нас, но поне мислят за поколенията си и правят всичко възможно да си решават проблемите, докато на нашите управници не им пука.

А Милото ти знаеш ли че след 20 год в Б-я циганите ще са повече от българите? Ако ти е приятно да живееш сред циганите и да си малцинство....... аз лично предпочитам да живея из между "канадците".
Само човек, който рабира нещо изцяло, може да го обясни така, че друг да не може да го разбере.
/Нобелов принцип на Рудини/
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Bis zashto pak sega se zanimavash s men, tciganite i moeto vrashtane. Az znam kakvo iskam, kade otivam i kam kakvo se tcelia. Tuk kato jiveem sred kanadski tcigani, da ne spomenavam rasi, da ne bi da sme varha na sladoleda. Jiviala sam sred shveitcartci, frantcuzi, italiantci, chehi, amerikansti i izpantci, ama takava groznakartinka kato tuk ne sam vijdala.

Ostani si sas zdrave. A i v Bg moje da natisnesh svetofara, za da ti svetne zeleno, ne samo tuk.......
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Pepon

Мнение от Pepon »

Niakoi kato niamat kakvo drugo da izmisliat vse za ciganite v BG se hvashtat. Az kato gledam Canada s kakvi "chisti ariici" se e napalnila, chak kosata mi nastrahva :cry:
A ciganiata /"cultural divesity" I mean :lol: / si e cigania navsiakade, i na Lunata da otidat i tam shte si ia zanesat .

:beer:
"You can always count on Americans to do the right thing. After they've tried everything else."

Winston Churchill
Заключено