.  Не знам дали телефона работи извън Канада, ако не кажи, ще им звънна и без това имам да ги питам за други неща.
 .  Не знам дали телефона работи извън Канада, ако не кажи, ще им звънна и без това имам да ги питам за други неща.Да, това е най-честата модификация, която се налага. Но повечето от новите коли продавани в Щатите или имат включени дейтайм рънинг лайтс, или се активират лесно. За някои е по-интересно. На Ягуарите трябва да им смениш копчето за фаровете и платката зад него, например... 5 минути работа, само дето копчето струва ненамсиколко стотин долараdrifter написа:Не сме пренасяли, но от едни приятели си спомням, че едно от нещата които гледат при новата регистрация е фаровете.
В щатите май не е задължително фаровете да светят по всяко време, а тука е.

А иначе на Кайена мисля фаровете му могат да светят по цял ден, той е за по-студенко време
 А иначе на Кайена мисля фаровете му могат да светят по цял ден, той е за по-студенко време   

Това означава ли че ако колата ти не си светва сама фаровете не можеш да я караш в Канада?drifter написа:Не сме пренасяли, но от едни приятели си спомням, че едно от нещата които гледат при новата регистрация е фаровете.
В щатите май не е задължително фаровете да светят по всяко време, а тука е.
Преди две години гаранцията на Тойота важеше и в Канада. При Хонда - не. За сегашното положение не знам.ablood написа:Гаранционни дефекти се случват и то нерядко.
ами то е ясно че сигурно по-добре е да си купя кола на място, но кой ще ми даде кредит с 0 кредитна история в Канада...!? А ако ще карам трошки, значение няма. Така че...!? Имам ли друг избор освен да я внеса??ablood написа:Гаранционни дефекти се случват и то нерядко.
Знаеш ли колко струва да ти закарат колата до щатите за ремонт? И да не мислиш, че ще ти докарат рентакар?