ама жената дали?

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Абе верно като им кажех в магазина преди че съм от ЕС и по различно те гледат. И един вика и аз имам чичо там леля там и т.н. За нови емигранти не става ли?myhata II написа:Колка ,глеаш ли какво става,ужким немало расизъм и бла бла ,така е било и ще си бъде майна ,лично в това се убедих като излезнах извън Торонто на север на 1000 км ,ужас ,за тях сме бели цигани,ама вече знам как да се справя със проблема ,имам фланелка с надпис "Аз съм от ЕВРОПА !!",даже и завиждат...!!
![]()
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Ми досега ,тук на съдия и експерт ми се правиш от Бгто,направо не си спрял дистанционното !kikolilokiko написа:голям мераклия си да гледаш![]()
![]()
Якооо !iskra написа:Кучешки студ, проливен дъжд, талашитена барака, на която да робуваш, скапана работа, от която да ти остане някоя кинта....
На фланелката или на това че си от Европа?myhata II написа:Колка ,глеаш ли какво става,ужким немало расизъм и бла бла ,така е било и ще си бъде майна ,лично в това се убедих като излезнах извън Торонто на север на 1000 км ,ужас ,за тях сме бели цигани,ама вече знам как да се справя със проблема ,имам фланелка с надпис "Аз съм от ЕВРОПА !!",даже и завиждат...!!
![]()