Istoriya na Canada, s koncentraciya vrhu Quebec

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Канук, вече ти казах, че статията е супер и стилът й много ми допада. Имам :idea: по този повод. Що не вземеш да съставяш брошурки за българи. Всяка брошурка - за определен отрязък от историята на Канада или Квебек или за по-важно събитие. Ще стане страшна поредица. Аз ще ти ги редактирам на български. :wink: Може голяяяяма далавера да излезе от тая трънка :wink:
Обичам да преча
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Thanks Ani, za komplimenta. :lol: Abe moje da se naviya, samo ne sam ubeden, che shte ima dostatachen interes.
Ssttoo, bravo, brzo si zagryal makedonskata gramatika! :lol: Az sam ot chernomireto naistina, ot Varna, obache sam jivyal v VBlagoevgrad i v kursa si imah 10 makedonci ot Repubika Makdeoniya. Obache, bulgarite mnogo gi bazikaha, postoyanno gi drazneh,aa che bili bulgari, che govoreli kato selyani. To i na men mi e yasno, che makedonskiyat e egati izmisleniyat ezik, s gramatika, sazdadena za edin den ot makedonski komunisti,ama gi sajalyavah, che taka gi bazikat i zatova im stanah sayuznik. Davah im lekcii kato otsastvat, abe kvartirata mi se prevrna v neoficialno makedonsko posolstvo v Blagoevgrad. :wink: Mnogo me uvajavaha, osobeno makedonkite :wink: i me ponauchiha na makedonski, gramtika, makedonska transkripciya s latinica, abe dosta neshta. I az obicham da gi polzvam, shtoto mnogo po-dobre mi izglejda da pisha prvi, otkolkoto parvi, purvi, ili pak pyrvi :lol: Sorry, ako sam ti sazdal problemi pri deshifriraneto! :beer:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Гост

Мнение от Гост »

Canuck написа:Thanks Ani, za komplimenta. :lol: Abe moje da se naviya, samo ne sam ubeden, che shte ima dostatachen interes.
Ssttoo, bravo, brzo si zagryal makedonskata gramatika! :lol: Az sam ot chernomireto naistina, ot Varna, obache sam jivyal v VBlagoevgrad i v kursa si imah 10 makedonci ot Repubika Makdeoniya. Obache, bulgarite mnogo gi bazikaha, postoyanno gi drazneh,aa che bili bulgari, che govoreli kato selyani. To i na men mi e yasno, che makedonskiyat e egati izmisleniyat ezik, s gramatika, sazdadena za edin den ot makedonski komunisti,ama gi sajalyavah, che taka gi bazikat i zatova im stanah sayuznik. Davah im lekcii kato otsastvat, abe kvartirata mi se prevrna v neoficialno makedonsko posolstvo v Blagoevgrad. :wink: Mnogo me uvajavaha, osobeno makedonkite :wink: i me ponauchiha na makedonski, gramtika, makedonska transkripciya s latinica, abe dosta neshta. I az obicham da gi polzvam, shtoto mnogo po-dobre mi izglejda da pisha prvi, otkolkoto parvi, purvi, ili pak pyrvi :lol: Sorry, ako sam ti sazdal problemi pri deshifriraneto! :beer:
Канук, ама и ти си един екземпляр ! 8) Гледай да не ги объркаш езиците, наречията, местните говори и азбуките им. :P Ама че мешаница има в историческата ти география.
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

и филмчетата са интересни
http://history.cbc.ca/history/?MIval=AV ... d=1&lang=E
най-вече с native english
Изображение
ssttoo
Администратор
Обратна връзка:

Мнение от ssttoo »

Canuck написа: Mnogo me uvajavaha, osobeno makedonkite :wink: i me ponauchiha na makedonski, gramtika, ...
а на македонска любов? :lol: тя как е? може би като френската, само дето накрая викаш: "Юбряя! Що е маке, се юнак е!"
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Фи-Фи-Фи...
Нали вече се смея правилно :?: :lol:

Откъде тръгнахме (канадска история - за припомняне на ssttoo), докъде стигнахме...

йде сега да поговорим за култура. Видя ли оная вечер саксофонистът в бара какъв инструмент имаше? :shock: :lol:
Обичам да преча
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

He heee :lol: Golyamo show! Taka e Ombi, moyata istoricheska geogrfiya e edna golyama meshana skara. :P Ey, Ssttoo, nedey taka be chovek, vzeh,che se izchervih tuka. :oops: :wink:
no, kakto kazva Anito otkade pochnahme kade stignahme. nishto vajno e da vrvi lafa i da e veselo. :beer: Super weekend na vsichki! :P
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Заключено