Успех на всички!
Много добър учител по френски - София
Много добър учител по френски - София
Преди година решихме да емигрираме. Есента започнахме уроците по френски. За Жана Николова научих тук във форума. Въпреки че след това за съжаление се отказахме от Канада
, от уроците по френски не се отказвам! Искам да благодаря на форума, чрез който успях да се запозная с прекрасната Жана! Часовете при нея ме изпълват с добро настроение и ме зареждат с енергия. Продължавам с желание да ходя при нея и да усвоявам трудния френски език. Един чужд език никога не е излишен! Препоръчвам я горещо на всички, които са взели нелесното решение да емигрират и трябва да се преборят с интервюто. Освен, че е добър преподавател, тя има и богат опит в подготовката на кандидат-емигранти!
Успех на всички!
Успех на всички!
Re: Много добър учител по френски - София
Препоръчвам Жана Николова на всеки кандидат за Квебек търсещ добър учител. Жана прилага индивидуален подход към всеки един ученик и набляга значително на развиването на говорните навици, които са най-трудното във всеки един език и най-важното за интервюто. Преди уроците при нея бях карал курс, но едва при нея успях да проговоря на френски. Потвърждавам написаното от Бети Л., опитът на Жана е над 10 години подготовка за интервюто за Квебек.
Който желае да му дам координатите нека ми пише лично съобщение.
Който желае да му дам координатите нека ми пише лично съобщение.
Док Виена-10.11.08
Акюзе-22.12.08
Покана интервю-12.05.09
Интервю-09.06.09 - успешно
Док Букурещ-28.07.09
Баркодове-08.08.09
Медицински формуляри-10.09.09
Направени медицински-16.09.09
ОК медицински-25.09.09
Покана-26.10.09
Визи - 09.11.09
Акюзе-22.12.08
Покана интервю-12.05.09
Интервю-09.06.09 - успешно
Док Букурещ-28.07.09
Баркодове-08.08.09
Медицински формуляри-10.09.09
Направени медицински-16.09.09
ОК медицински-25.09.09
Покана-26.10.09
Визи - 09.11.09
Re: Много добър учител по френски - София
Имах уроци при Жана Николова за период от 10 месеца. Страхотен професионалист-освен отличната подготовка по френски език, насочва индивидуално всеки кандидат за добро представяне на интервюто.
Преди това бях минала 1 ниво на курс по френски език, където се набляга на граматика и ми беше трудно да говоря.
Подкрепям мнението на Betty L. и MisterX.
Преди това бях минала 1 ниво на курс по френски език, където се набляга на граматика и ми беше трудно да говоря.
Подкрепям мнението на Betty L. и MisterX.