Ами той го е написал човека РАЗБИВАНЕ, клоуни дето се правят на интересни, хубаво е само че можеш да ги видиш на живо - скалата например - вече в трети филм се снима май.
Нали знаете как в САЩ се избира президент:
минават целия му род под лупа, и се гледа какво е направил за благополучието на страната си и какво е учил и какви титли е защитил.
Моят човек е Кърт Енгъл.
И Трите X-са ми харесва...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Papi написа:EEE и аз съм за Кърт Ейнгъл, нали сме колеги
Колеги??? Като работа или какво?
А като дух че сме си колеги - ясна работа...
А Кърт ще ги смачка - олимпийски шампион е все пак...
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Cina mi ce interecyva ako znae niakoi bi li mi kazal kade ce proddava i kolko ctryva bileta. Oshte ako znaete molia mi kajete podxodiashto li e da pycna dete na 13 god 4e az ot tova ci niamam idea. Merci
ААА , аз за Кърт говорех, нали и аз едно време пехливанин го раздавах
п.с. Мери, за билети още нищо не зная, ако науча ще ти кажа!
п.с.с. Аз съм фен и на Стефани милиардерската принцеса обаче!!! Даже голяяяяяяяяяяяям!
Tova si e Show,az smiatam da ida na Smack Down na 6 Juny sa v Winnipeg za megaspektakal,ot Winnipeg e Cris Jerico izvesten kechist,minalata godina kato doidoh iztarvah pokrai drugite neshta Raw da gledam,biletite tuka gledam che sa mejdu 20-50$ pone taka chetoh vav vestnika