Nina&Vava написа:Какви точни срокове,изказването ми беше съвсем условно "доколкото имам наблюдения,нещата стават за около година"! Няма значение,важното е,че ще летим! Билетите ни излязоха 1523 евро за 2 възрастни,1 дете,1 бебе
Хем е условно,хем не си съгласен(-на)......Моята процедура също отне близо 2 години....За всеки е доста индивидуално,има хора и с по-дълга процедура от нашата....и какво от това.Наблюдения не можеш да имаш,защото със сигурност пишещите тук са много по-малко от хората,запътили се за на сам.......
Форума е тук ,за да си помагаме ,а не за да го пълним с "талаш".........
Не се заяждам,нито се карам с някого!Лек полет и успешна адаптация тук!
Апропо-вече мнение за тук имаш ли?
attilla написа: Ех, Българийо, Българийо...., за тебе те умряха. Та сега се налага и за друга страна да се умира.... :freak: Колкото хора - толкова мнения. И как намираш Канада за тези 3 месеца, thehellgirl?
Не бях изненадана, била съм в САЩ, в няколко големи града, намирам Монтреал за не особено по-различен, има страхотни места където няма емигранти. За Канада не знам, не съм видяла всичко но планирам и това да стане като дойдеш ще видиш, ако не си ходил в чужбина определено шока ще е по-голям. Според настройката и квартала, гледайте да не се набиете в Кот Де Негрос, че е гадничко там поне по моите критерии
Кот Де Негрос звучи гадничко и по моите критерий,thehellgirl...., ти къде отседна и няма ли свободен съседен апартамент? в дървен или панелен си? Какъв е наема, трябва ли гарант? Напиши нещичко в тази посока, много ще ни бъдеш полезна. И пак казвам - ако има някой с полет за 20 септемри да ми пише, все пак за това я отворих тази тема.