Признават ли нашето задочно обучение

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
flyfish

Признават ли нашето задочно обучение

Мнение от flyfish »

Наясно ли са имиграц. власти ,че в България има задочно обучение и признават ли дипломите на задочниците ?С две думи смятате ли,че на интервюто мога да имам проблеми,поради факта,че висшето ми образование е било задочно?Благодаря предварително на отговорилите.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

На нашето интервю стана въпрос за задочното обучение. Изпитващата Лесли Стефани Стоянов забеляза, че годините на работа съвпадат с годините ми на обучение и недоумяваше как така се учи и работи едновремено. Реши, че съм карала някакъв стаж, но във всичките ми референции и служебни бележки си пишеше 40 часа седмично. След дълги обяснения за законността на задочното обучение и пълна подкрепа на думите ми от страна на преводачката и зпитващата се съгласи и ми призна всичко, дори ми вдигна малко точки заради увеличилия ми се стаж.
alexa

Мнение от alexa »

Oui,priznavat go.
Education "par corespondance".
Interesuva gi samo dali programata za zadochno e po-razlichna i s kakvo ot tazi za redovno.
Аватар
Boko
Има 1 предупр. за БАН
Обратна връзка:

hi

Мнение от Boko »

Zdraveite! Otnosno zado4noto men La Rue me pita zada4no li ste u4ii i az mu kazah "Oui" i tova be6e. No se zadalbo4i s ni6to drugo po tazi tema.
Заключено