Nie minahme s mnogo mnogo slab frenski - jena mi e vodesht kandidat i tochkiet i bqha 2/3, a moite bqha 1/1
USPESNO INTREVU na 23.04 pri LaRue
USPESNO INTREVU na 23.04 pri LaRue
Mnogo se chudih dali da pisha za uspeha, no prochetoh dosta negativni neshta, koito vliaqat dosta zle na tezi, koito im predstoi podobno sybite i zatova az vi kazvam NE SE SHASHKAI TE!
Nie minahme s mnogo mnogo slab frenski - jena mi e vodesht kandidat i tochkiet i bqha 2/3, a moite bqha 1/1
- na angliiskaq bqha malko po-dobre 3/4 i 2/2. La Rue prz cqlato vreme ni se radvashe i ni se usmuhvashe, pitashe ni elementasni neshta, razglejdashe ni dokumentite i kydeto se zatrudnqvashme se vklichvashe pevodackata. Nakraq ni razpechata sertifikatite i gotovo i doiri ni kaza che bi bilo dobre da pouchim oshte malko frenski predi da zaminem. Tova e!
-
Botzo
Поздравявам ви,
Сигурно нещо премълчавате...
Пишете повече инфо за вас.
Пишете повече инфо за вас.
Re: Поздравявам ви,
ami az sym na 28 god, a jena mi e na 30, tq e komputyren injener, a az sym injener-fisik. Jena mi e s 5 godini trudov staj, az sym s 3 godini takyv. Imame sin na 2 godinki - tova e nakratko infoto za nas.
p.s. - sumata koqto sme pisali e 6000 euro.
p.s. - sumata koqto sme pisali e 6000 euro.
Здравейте и ЧЕСТИТО за успешното интервю!!!
Пожелавам ви бърза и успешна процедура до заветните визи
А това ,че някои се чудят как така сте минали -мое лично мнение е ,че вие просто не сте излъгали във формулярите -писали сте си ниски нива на език и явно сте ги покрили.Виж ако бяхте писали 6-7 /както повечето правят/,може би щеше да е друго...
Късмет !!! Иво
Пожелавам ви бърза и успешна процедура до заветните визи
А това ,че някои се чудят как така сте минали -мое лично мнение е ,че вие просто не сте излъгали във формулярите -писали сте си ниски нива на език и явно сте ги покрили.Виж ако бяхте писали 6-7 /както повечето правят/,може би щеше да е друго...
Късмет !!! Иво
-
Hrisi
- Обратна връзка:
Mitkoni,
4estito, merci 4e napisa tova.
Nie sme v 4etvartak i naistina si prav 4e nesto se zarediha mnogo ne-tolkova dobri rezultati.Normalno e da se zapitame kakvo stava???
Pri nas mazat mi e komputaren inzener s 81/2 g. staz po specialnosta.
Az sam elinzener po diploma:-))
Pozelavam vi mnogo uspehi i za v badiste.
Hrisi
4estito, merci 4e napisa tova.
Nie sme v 4etvartak i naistina si prav 4e nesto se zarediha mnogo ne-tolkova dobri rezultati.Normalno e da se zapitame kakvo stava???
Pri nas mazat mi e komputaren inzener s 81/2 g. staz po specialnosta.
Az sam elinzener po diploma:-))
Pozelavam vi mnogo uspehi i za v badiste.
Hrisi
"Велико нещо е... да знаеш какво искаш
и с постоянство да го отстояваш"
и с постоянство да го отстояваш"