Offre

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Vladimir Georgiev
Обратна връзка:

Offre

Мнение от Vladimir Georgiev »

Zdraveite na vsichki v tozi forum,
Nie sme varnenska agenciq za konsultacii i posrednichestvo pri provejdane na imigracionni proceduri za federalna ili niakoq provincialna programa, i nai-veche kato tazi na Kvebek.
Vseki, koito se chuvstva nesiguren v pravilnostta na imigracionnite si postapki moje da se obarne kam nas na sledniq adres:

Pojelavame uspeh na vsichki.
podpravka

Мнение от podpravka »

а каква ви е финансовата оферта, за да знам колко пари съм спестил до сега ( вече съм минал медицински и чакам виза от Букурещ и всичко съвсем самичък ) :D
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Az ne moga da poviarvam, che ima hora, koito izpolzvat razni firmi za popalvane na dok. i pomosht v procedurata. Ako ne mojem sami da se opravim s tova, to kakvo ostava kato stignem tam.
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
ClaireIv

Мнение от ClaireIv »

Tochno taka miloto,
I az sym na tova mnenie,ako ne mojem oshte tyk s niakolko dokumenta da izmislim kak da gi polylnim kak togava tam vobshte shte shte si uredim PR karti,SIN i tn; da ne govorim za tyrsenoto na rabota.......
Carpe Diem!
Заключено