Знам, че звучи много безумно, но всичко се случва. Не в това е въпроса. За да преиздадат визата в новия паспорт викат жена ми на интервю в Букурещ. Някой да е запознат с подобен случай на откраднат паспорт след като в него има положени входна имигрантска виза ?
IMM 5292 формата си остана у нас и по искане на посолството я върнахме заедно с исканите нови такси, снимки и преиздаден паспорт и сертификат от полицията, че паспорта е обявен за невалиден. Въпреки това след почти двумесечно мъдрене от Букурещ я поканват сега на интервю, а медицинските ще изтекат след един месец
Ще съм благодарен за малко информация ако някой има идея зя кякво иде реч. Иво
Една приятелка я викаха на интервю в Бщ пак така малко преди да и изтекат медицинските и и сложиха визата там на място и веднага. Така че приготвяйте се те много добре знаят колко време ви остава.
Успех.
значи нямам много информация за самото интервю, но само ще ви посъветвам добре да си пазите паспорта с визата. не че не преиздават, но е свързано с много нерви и време. само интервюто днес е било 40-50 минути - по-дълго и безсмислено и от това за селекция, но всичко е добре, когато свършва добре. Визата, с оглед на липсата на време вече, са я поставили същия ден и жена ми си е тръгнала по живо по здраво днес от Румъния.
E 4ectito i kacmet da ia pazitei ei!!!!!!!! Lek pat vi jelaia mai ckoro shte patyvate . Dano ot tyk na tatak da vi varvi po voda i mnogo kacmet na canadcka zemia. Ctickax vi palci zashtoto az imax problem c pasporta na deteto ne 4e be zagyben ama nervi e radvam ce ickreno 4e vci4ko e cvarshilo dobre i birata e ot vac