Въпрос за кола

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Публикувай отговор
Fireman

Мнение от Fireman »

Най-хубавата кола е Новата кола :beer:
miteto
Модератор

Мнение от miteto »

Да де, ама един нов Додж Караван е $25000 и нагоре, а със същите опции но на 3 години (и на малко километри при това) е $7000-$8000.
Fireman

Мнение от Fireman »

като гледам снимки разни ,американските коли не ми харесва обзавеждането вътре,интериора.Някак си са недодялани.Вярно,че по новите след 2007 година имат по-добър изглед,но пак са.....
Друго не ми харесва големите двигатели (конски сили и кубатура),едва ли не си купуваш трактор за нивата :lol:
И другото е тези автоматични скоростни кутии.
Определено,ще се купува живот и здраве японска кола - Toyota,Honda,Mazda.Като изключение Suzuki,Subaru,Nissan.
Това си е мое мнение де,аз иначе не разбирам от коли :wink:
Аватар
rolyd

Мнение от rolyd »

Абе гледах ги и тези , Додж и Понтиак, но понеже Понтиак съм карал-Pontiac Transport automatic transmision на старата си работа в митницата ми беше служебен имах доста проблеми с него........ Много добър автомобил /ван/, но много капризен за българските пътища.....
А пък возията му няма сравнение.........с обикновен автомобил......
Не знам но пречувствието за тези Plymouth Van ми е положително.......
Гледам разни сайтове и виждам доста добре изглеждащи автомобили на възраст .......на мен в началото не ми трябва нов автомобил и много скъп автомобил, а такъв който ще ми върши работа и ще ми бъде комфортно да се возя....дано не се налага да пипам по него често ..... :beer:
Early awoken chicken early sings (Рано пиле рано пее)
Изображение
Fireman

Мнение от Fireman »

Но пък иначе в България в момента страшно много се купува Шевролет Авео и то предимно за таксита.Оказват се здрави коли за нашите пътища,непретенциозни и двигателите се сработват с метановите и газовите устройства.
Това,което в Канада не се харесва в България е на "почит" - човешкото око знае 2 и 200,зависи в каква ситуация ще го поставиш.
Аватар
rolyd

Мнение от rolyd »

Fireman написа:Но пък иначе в България в момента страшно много се купува Шевролет Авео и то предимно за таксита.Оказват се здрави коли за нашите пътища,непретенциозни и двигателите се сработват с метановите и газовите устройства.
Това,което в Канада не се харесва в България е на "почит" - човешкото око знае 2 и 200,зависи в каква ситуация ще го поставиш.

"Ass knows two and two hundred - *** знае две и двеста"

По скоро корейските коли се предпочитат за таксита, тъй като са евтини за подръжка и сравнително стабилни двигатели визирам ОК Супертранс тъй като нашата банка ДСК ги предпочита спрямо останалите фирми. Да ти кажа честно съм се возил доста и при различни шофьори и самите автомобили /компютрите им де/ позволяват да се поставят газови уредби за обикновени инжекциони.
Не мога да кажа нищо за Шевролетите тъй като за тях нямам наблюдение все още......
Изображение
Fireman

Мнение от Fireman »

За нови и на лизинг са Шевролет,Шкода,Рено,Дачиа.
Казвам го тъй като съм работил в тази сфера с такситата и съм бил по-близо до този фронт в България.
Но иначе наистина втора употреба се минава на Деу,Киа и пак по-горе изброените
Аватар
rolyd

Мнение от rolyd »

Fireman написа:За нови и на лизинг са Шевролет,Шкода,Рено,Дачиа.
Казвам го тъй като съм работил в тази сфера с такситата и съм бил по-близо до този фронт в България.
Но иначе наистина втора употреба се минава на Деу,Киа и пак по-горе изброените
......................а даже и Opel.

Да ти кажа честно за България и колите, които ще се карат или предпочитат там по скоро не ме интересува........ /нищо лично/
Интересувам се от мнения за автомобили/ван/ в Монреал тъй като искам семейството си да возя в кола с удобства все пак........обичам големите коли ....... и темата нали е все пак въпрос за предпочитана кола .....
:beer:
Изображение
Fireman

Мнение от Fireman »

аз само изразявам мнение и сравнение,и също нищо лично :beer: 8)
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

:lol:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Fireman

Мнение от Fireman »

Айде де Муха,вече липсваше в темата :lol: :P :wink:
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Fireman написа:като гледам снимки разни ,американските коли не ми харесва обзавеждането вътре,интериора.Някак си са недодялани.Вярно,че по новите след 2007 година имат по-добър изглед,но пак са.....
Друго не ми харесва големите двигатели (конски сили и кубатура),едва ли не си купуваш трактор за нивата :lol:
И другото е тези автоматични скоростни кутии.
Определено,ще се купува живот и здраве японска кола - Toyota,Honda,Mazda.Като изключение Suzuki,Subaru,Nissan.
Това си е мое мнение де,аз иначе не разбирам от коли :wink:
Tи още не си дошьл и почна да ревеш ,ела и ще видим какви ще ги чуруликьш !!! :lol: :wink:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Fireman

Мнение от Fireman »

ами,рева :) ,няма такова нещо.
Даже се глася да съм с колело и зимата да приличам на висулка.
Нали знаеш "луд умора няма,само се поти и пие вода" :lol:
todor73

Мнение от todor73 »

грешка ...
Последно промяна от todor73 на Чет Май 21, 2009 5:31 pm, променено общо 1 път.
todor73

Мнение от todor73 »

грешка ...
Последно промяна от todor73 на Чет Май 21, 2009 5:32 pm, променено общо 1 път.
Публикувай отговор