O6te 1 ? po dokumentite za viza

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
milena&romi

O6te 1 ? po dokumentite za viza

Мнение от milena&romi »

V edin ot formulqrite ima pole: IDENTITY CARD NUMBER. Tuk trqbva li da si pi6em nomerata na bulgarskite karti ili da otbelejem N/A ? Thanks in advance!
Botzo

Мнение от Botzo »

Ами да ти кажа май да. Ние нямаме български ID - та ама си писахме номерата на тукашните, което според мен е равносилно.
По натам ще се наложи да пишете на кирилица. Разполагате ли с кирилизирани анескси? Ако ги нямате, можете да си ги свалите от форума:

http://www.bgcanada.com/portal/index.ph ... icle&id=71

или от тук:

http://www.morfov.com/quebec/

Успех!
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Blagodarq Botzo,za syveta!Nqmame gi anexite,ama 6te gi drypnem ot sitovete,koito si dal.Blagodarim o6te vednyj!
Botzo

Мнение от Botzo »

Няма проблем, нали за това е форума. Главните благодарности са за Дино, който кирилизира анексите.

Успех.
pumpy

Мнение от pumpy »

извинете какво пише на българските лични карти на английски че съм забравил, а не ми е под ръка за да погледна. Но все пак азд си писах номера на единствената лична карта, която имах преди.
milena&romi

Мнение от milena&romi »

Vsi4ko koeto go pi6e na kartata na BG go pi6e i na Engli6.Ama spored e bezsmisleno da se pi6e tova ID v formulqrite 6toto taq karta vaji samo za BG.Kakto i da e , ako nqkoi skoro e populval tezi dok., molq da mi otgovori.
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Kato BG grajdanin az napisash nomerata na BG kartata mi. Spored men im triabva, ako tragnat da ti proveriavat svidetelstvoto za sadimost i (moje bi) za da udostoverish che si ti pri meditsinskite?

Uspeh!
Аватар
Maverick

Мнение от Maverick »

Az ne go pisah.Napisah samo nomera na passporta.Ne pre4i.
Заключено