Ти някога ял ли си по два Събуей на ден? Ако да, гледай да не са мийтболс маринара че са много калорични.Guinness написа: Е къде ги видя тези толкова много пари-по $10 на човек :nenam: -по 1 сандвич в Subway и си дотам![]()
![]()
Друг е въпросът ,че за две парчета пица в Торонто ми искаха $15.
Торонто добра идея ли е
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Да и търчиш като изоглавен от магазин на магазин,защото в единия картофите са по евтини,в другия -прАжолите,в третия -оризаivanko13 написа:Хората пускат флаерси следиш, гледаш какво колко, смяташ и купуваш.Guinness написа: Е къде ги видя тези толкова много пари-по $10 на човек :nenam: -по 1 сандвич в Subway и си дотам![]()
![]()
Друг е въпросът ,че за две парчета пица в Торонто ми искаха $15.
Е, действително това е интересно-едно истинско канадско развлечение за свободното време.
А за сандвичите -виж какво съм ти почернил и подчертал
- optics
- Модератор
Не е необходимо да търчиш, още по-малко като изоглавен. Може и с нормално ходене 
Пържолите, ориза и картофите не е задължително да ги купиш точно в един и същи ден
Примерно от ориза има останало от преди... и.т.н.
По въпроса като си сам, че не било изгодно да готвиш и пазаруваш, може да поспорим. По скоро става дума за мързел. Е, ако ти се ходи по заведения, не мога да споря - това е вече индивидуално, но по въпроса за готвенето и пазаруването сам -- имам над 4 години опит.
Като си готвиш в свободното си време, все едно че заработваш печалба. Загуба е единствено ако това готвене ти пречи на някакъв по-печеливш бизнес който би могъл да вършиш точно в това време. Втория случай е реален, но много по-рядък от първия (в средите на пресните български имигранти).
По въпроса защо били дебели тукашните има и друга гледна точка -- това е следствие от цялостното им безхаберие (небрежност към външния си вид) и второ - училищното и семейно възпитание, че всеки е готин по своему и никакви недъзи (в това число и брутално затлъстяване) с нищо не засенчват обаятелния ти образ.
Пържолите, ориза и картофите не е задължително да ги купиш точно в един и същи ден
По въпроса като си сам, че не било изгодно да готвиш и пазаруваш, може да поспорим. По скоро става дума за мързел. Е, ако ти се ходи по заведения, не мога да споря - това е вече индивидуално, но по въпроса за готвенето и пазаруването сам -- имам над 4 години опит.
Като си готвиш в свободното си време, все едно че заработваш печалба. Загуба е единствено ако това готвене ти пречи на някакъв по-печеливш бизнес който би могъл да вършиш точно в това време. Втория случай е реален, но много по-рядък от първия (в средите на пресните български имигранти).
По въпроса защо били дебели тукашните има и друга гледна точка -- това е следствие от цялостното им безхаберие (небрежност към външния си вид) и второ - училищното и семейно възпитание, че всеки е готин по своему и никакви недъзи (в това число и брутално затлъстяване) с нищо не засенчват обаятелния ти образ.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
За новодошлите ще ви кажа не слушайте всичко това,което се пише.Най евтините магазини за храна са Price Choper,Basics Food i Nofrils,там е евтино и има всичко и можете да изкарате с 80-100$ на седмица,зависи от вас ,ако ядете нормално.Това за сандвичите си е разход за уикенда като идете на някъде и можете да си позволите.Колегата ми канадаец всеки си купува сандвичи от 10$ и все се оплаква за пари,а и е 120кг.човек е,така че всичко е относително зависи от теб.Това дискотеките и капанчета с кебапчета забравете,тук купон нема .
Ясно е че за теб има една страна листото. И какво ми ги буташ тез Събуей?! ОК два санвича са 11 долара... и какво от това? По същата логика тези 10 долара са 4 килограма овесени ядки QUAKER. Ти обичаш ли овесени ядки? Аз се спуквам да ги ямGuinness написа: Да и търчиш като изоглавен от магазин на магазин,защото в единия картофите са по евтини,в другия -прАжолите,в третия -ориза![]()
![]()
![]()
Е, действително това е интересно-едно истинско канадско развлечение за свободното време.
А за сандвичите -виж какво съм ти почернил и подчертал![]()
Брей ,Ванко ти в Каньда овесени ядки ли дойде да ядеш !?!ivanko13 написа:Ясно е че за теб има една страна листото. И какво ми ги буташ тез Събуей?! ОК два санвича са 11 долара... и какво от това? По същата логика тези 10 долара са 4 килограма овесени ядки QUAKER. Ти обичаш ли овесени ядки? Аз се спуквам да ги ямGuinness написа: Да и търчиш като изоглавен от магазин на магазин,защото в единия картофите са по евтини,в другия -прАжолите,в третия -ориза![]()
![]()
![]()
А за сандвичите -виж какво съм ти почернил и подчертал![]()
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Ахахахаmyhata II написа:
Брей ,Ванко ти в Каньда овесени ядки ли дойде да ядеш !?!![]()
Aз сеа да кажь нещоivanko13 написа:Ахахахаmyhata II написа:
Брей ,Ванко ти в Каньда овесени ядки ли дойде да ядеш !?!![]()
И мръвки много ям ама гледам хората с отвращение ги споменават и като основна причина да седим в Канада та си затраях и споменах само овеса
ГЬЗ ЗНАЕ 2 и 200 !!!
Аз лично за мене 100рка на седмица споко летят за едене ,а за цигарки да не ти говоря
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Като сложим и разходките до LCBO и Beer Store и работата е на минус с бюджета за "храни напитки и тютюневи изделия"myhata II написа: Aз сеа да кажь нещо
ГЬЗ ЗНАЕ 2 и 200 !!!
Аз лично за мене 100рка на седмица споко летят за едене ,а за цигарки да не ти говоря
Ама ти в Канадата на гурбет ли си дошъл или да живееш?То пък един живот-да хрупаш като кон 4 кг.овесени ядки на седмица,само защото били $10ivanko13 написа:Като сложим и разходките до LCBO и Beer Store и работата е на минус с бюджета за "храни напитки и тютюневи изделия"myhata II написа: Aз сеа да кажь нещо
ГЬЗ ЗНАЕ 2 и 200 !!!
Аз лично за мене 100рка на седмица споко летят за едене ,а за цигарки да не ти говоряЕй затова няма да напрайш пари в Канада
![]()
- hadministratora
- Хабсурден
-
Странджата