TOP SECRET

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Rosi

Мнение от Rosi »

..
Последно промяна от Rosi на Пет Сеп 19, 2003 12:32 am, променено общо 1 път.
Plamen

Мнение от Plamen »

Хехеее, Снежке, ти ме утрепа...много са ти срамежливи приятелите...аз пък като си купя нова кола ще разкажа на целия свят... :shock: ...нека ми завиждат. Обаче да се резберем- това важи само за българите...местните им през оная работа какво караш, как и защо живееш...а въпросите за заплатата и придобивките са ясни- не се говори цащото всеки се е прецакал различно когато се е пазарил за работата си... :wink:
Аватар
Mark

Мнение от Mark »

Sneji написа:... С пълна сила важи поговорката - "Не искам аз да съм добре, а искам Вуте да е зле".
Ето ти и един пример: наши много добри познати преди известно време си купили кола на изплащане и когато се виждат с други българи си карат старата. Защо ли? Ами за да не им завиждат. Това вече говори ли ти нещо?
Mda :roll:

ЗАВИСТTА "УБИВА" ТОЗИ КОЙТО Я ИЗПИТВА.
ЖИВОТЪТ Е ХУБАВ, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО И НЕРВИТЕ А ПОТЪРСЕТЕ ХУБАВОТО И ЗА ВАС.
Аватар
Roza

Мнение от Roza »

Да,Снежи,българите сме опасни един за друг.Имах позната,която завиждаше на омъжените си "приятелки" -имигрантки,защото мъжете им работели и ги издържали...
poumpy,предлагам ти да подновим дискусията по тази тема като дойдеш в Кебек :D
Всичко не само не е толкова просто, колкото изглежда, но и просто не е така.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Пламене, ти още ли не си си купил Форд Експлорър?
Айде де, побързай, обещал си ми едно кръгче с него, като дойдем, и да ни посрещнеш с него на Дорвал... :D :D
Снежи, аз пък си мислех, че заф граница българите не са толкова завистливи...щото са заети да работят и да си гледат живота и нямат време за глупости...
Аз, като видя нещо хубаво у някой, често си казвам :"искам и аз!".
Дали съм завистлив, или харесвам хубавите неща?
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
pumpy

Мнение от pumpy »

Roza написа:Да,Снежи,българите сме опасни един за друг.Имах позната,която завиждаше на омъжените си "приятелки" -имигрантки,защото мъжете им работели и ги издържали...
poumpy,предлагам ти да подновим дискусията по тази тема като дойдеш в Кебек :D
обещавам, като пристигна, живот и здраве да дойдат тез визи, да пиша много ясно за пари и работа. не разбирам какъв е проблема, като някой ви завижда или приказва за вас. там където работя всички колеги се заяждат с мен по различни причини, но това не ме прави по-несръчен или по-брутален с пациентите.нека си завиждат и приказват хората. аз си имам професията в ръцете и знанията в главата пък от там нататък, тези който приказват само им се разгонва фамилията на черния дроб. ( за справка Петър Дънов ) :D
Plamen

Мнение от Plamen »

Проблема не е в завистта...за тия неща не се говори по много причини. Пък и на кой и какво му влиза в работата колко взимаш...ако е за статистика това е пълна глупост...и какво ако взимам 50 000...да не би всички да взимат по толкова...или пък ако взима повече може а си каже- ОК. Аз съм по-добре от мистър Х...
G_Rosi

Мнение от G_Rosi »

И аз не виждам смисъла да се знаят професиите, местоживеенето, заплатите , съпрузите, любовниците, децата и т.н. Личния живот на хората си е тяхна частна собственост, до която имат достъп само роднините и най-добрите приятели , а за останалите всеки сам решава какво количество информация да предостави ! Ако беше форум за запознанства и женитба личната информация може би трябва да е повече, но тук хората се събират да научат и обменят опит и знания за живота в Квебек.
pumpy

Мнение от pumpy »

G_Rosi написа: но тук хората се събират да научат и обменят опит и знания за живота в Квебек.

е да де . за това иде реч ????
но за какъв опит става въпрос, като излиза, че всички ще мием чинии и разнасяме пици ? и стига с тези пари. никога и никого не съм питал какви пъри взима. това не ме интересува. въпроса ми беше за графата професия, която в повечето случаи стои празна.
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Сам човек си преценява какво да каже...
А и досега не съм чувал от някой да работи като мияч на чинии...
:)
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

A puk az ako imam ei takava rabota niama da kazvam na nikoi... osobeno na jenata..
AMa tozi pich sigurno vzima pove4e ot 7,30 na chas.
A e sladko :)

Изображение
Аватар
gerchev
Обратна връзка:

Мнение от gerchev »

Дай по един един автограф от двамата Keeper of the 7 keys страхотна двойка сте.
Ако успея да докопам до Madona ще ти го върна. :roll:
Заключено