Среща в София
Здравейте на всички! Ние със съпруга ми Ивайло съвсем от скоро взехме решение също да емигрираме в Канада. Все още не сме подали никакви документи, тъй като все още проучваме процедурата и имаме доста колебания и въпроси както се подразбира . Бихме искали да се присъединим към вашата среща за утре. Смятаме да не ви досаждаме с много въпроси, но кой знае :wink ...: Надявам се да нямате нищо против
Досаждайте колкото си искате! Да Ви кажа под секрет, че май всички са минали по тоя път и в началото няма как без питане. Пък и отделно затова е форума. Винаги има добри хора, които да ти помогнат със съвет.Bojkova написа:Здравейте на всички! Ние със съпруга ми Ивайло съвсем от скоро взехме решение също да емигрираме в Канада. Все още не сме подали никакви документи, тъй като все още проучваме процедурата и имаме доста колебания и въпроси както се подразбира . Бихме искали да се присъединим към вашата среща за утре. Смятаме да не ви досаждаме с много въпроси, но кой знае :wink ...: Надявам се да нямате нищо против
-
- Обратна връзка:
за срещите в София
Здравейте! С радост видях, че темите в този форум "оживяват" и в срещи. Това наистина е страхотно! Особено за "зайците" в школата на кандидат-емигрантите, като нас
Бих искала да знам дали скоро се планира друга подобна среща?
Благодаря ви предварително, а и следварително - особено на тези, които споделят опита си тук!
Бих искала да знам дали скоро се планира друга подобна среща?
Благодаря ви предварително, а и следварително - особено на тези, които споделят опита си тук!
Съжалявам,че ще охладя ентусиазма ви,но на тези срещи никой не идва или почти!На последната бяхме 3 души,от които единият не беше заявил,че ще дойде.А на първата не дойдоха нито инициаторът,нито организаторката! Иначе и двете срещи бяха приятни и полезни! :beer2: Разбира се,ние не сме загубили желание,така че ще се отзовем,стига да можем ,и на следващата!
-
- Обратна връзка:
Може би претовареното ни ежедневие (работа, деца + уроци по френски и подготовка на документи) идва в повече на много от нас и не остава време за срещи. И все пак, бих се радвала ако се запознаем със семейство (двойка) с деца, които са стигнали поне до средата на процедурата - до интервю или след него, за да обменим опит и ентусиазъм
Дано някой не се обиди от предложението ми, но съм готова дори да платя за кратка консултация по няколко основни въпроса, свързани с документите за Виена. Готова съм и аз да помогна с каквото мога.
Ние живеем в София, но ако има желаещи да се запознаем, бихме могли да се разходим и до Пловдив, например. Може да се свържете с нас тук или на личния mи мейл: desi_r_k@abv.bg
Дано някой не се обиди от предложението ми, но съм готова дори да платя за кратка консултация по няколко основни въпроса, свързани с документите за Виена. Готова съм и аз да помогна с каквото мога.
Ние живеем в София, но ако има желаещи да се запознаем, бихме могли да се разходим и до Пловдив, например. Може да се свържете с нас тук или на личния mи мейл: desi_r_k@abv.bg
Съединението прави силата
Здравейте жалко ,че толкова късно научих за срещите които се организират щяхме да дойдем със сигурност със съпруа ми.Ние също търсим хора с които да споделяме трудния и дълъг път по процедурата за емиграцията о Канада.Нашия e-mail е elenagh@abv.bg.Ще се радваме ако някой е навит да го споделяме.Nina&Vava написа:Напишете вашия скайп,да ви намерим!
Успех и късмет на всички настощи и бъдещи емигранти .