П.С. Пърмъненент ресидънт, добро владеене на английски, поназнайване на френски, бързо развиващ
Търся си работа :)
-
boianvasilev
Търся си работа :)
Здравейте, значи имам следния не точно проблем, а желание. Пристигам в Отава директно в разгара на зимата за да си подам документите за университет и колеж.... а обучението започва на есен (ако ме приемат) иии имам влечението да НЕ прекарам 8 месеца по моловете и велосипедните или Боб-слей алеите или в залата за кърлинг или на канала да карам кънки
. В сайтовете общо взето обявите са за квалифицирани кадри а аз имам завършен първи курс в УНСС и съм сигурен че той не се равнява на докторатура в УОтава, така че ако можете да ми дадете някаква насока или директно предложение... Мерси предварително.
П.С. Пърмъненент ресидънт, добро владеене на английски, поназнайване на френски, бързо развиващ
скайп boianvasilev
-
boianvasilev
boianvasilev написа:VenV мерси това за колежите е добра идея. Ще я проуча обезателно. Мухата явно бъка от комплекси щом ме прати на количкитеНе търся милостиня, търся предложения и идеи
Ок ,
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аз съм напълно съгласен, а и доста непрестижни професии съм имал, ама много трудно си отива нагласата от България дето всеки иска да е дЕректор.7George написа:boianvasilev И че няма срамна работа в Канада.
Иначе, като те гледам така млад, поне в началото можеш да изкарваш доста добри пари като сервитьор да речем, за препочитане в някой от по-скъпите ресторанти.
Де да беше Хълц още тука да обижда на сервитьор(ка)...
-
boianvasilev
Не просто ми прозвуча "че къв е тоя, нека се мъчи в мизерията както ние" това със количките, затова се позаядох. Срамна работа наистина няма, и за това пиша тук, където се подвизават хора с опит в Канада. Аз съм идвал веднъж на екскурзия и пак поработвах на черно. А сега идвам с други нагласи. Та всяко мнение освен това на Мухата ми се струва полезно.
скайп boianvasilev