Препоръчайте зъболекар в Монреал
Мда, случвало се е монреалски зъболекар от който съм била много доволна и съм препоръчвала, да ме разочарова. И се е случвало да се върна при такъв, за който съм се кълняла че кракът ми няма да стъпи повече. Та ви вярвам напълно като пускате противоположни отзиви за едни и същи зъболекари. Аз лично чакам с нетърпение Пумпи и жена му.
-
понятието добар зъболекар е много относително. зависи от конкретния ви проблем, за да баде препоръчан, но мога да ви кайа при кого ДА НЕ ХОДИТЕ сас сигурност ако имате застраховка и знаете език..... тук има доста хора, които биха ме подкрепили...и това е Д-р Ю. Петрова. Лично за мен тя отдавна се е простила с имиджа си на добар заболекар... (просто личен опит )
-
Подкрепям.Buboleta написа:...при кого ДА НЕ ХОДИТЕ сас сигурност ако имате застраховка и знаете език..... тук има доста хора, които биха ме подкрепили...и това е Д-р Ю. Петрова. Лично за мен тя отдавна се е простила с имиджа си на добар заболекар... (просто личен опит )
Имайки пресни спомени това лято от болките които имах от абцеса причинен от Д-р Петрова. Отново казвам на всички че тя трябва да се избягва. За щастие зъбът го спасих но ми струваше допълнителните $1500.
Проблема отново е:
стар зъб с полуизчистени нерви от БГ. И Юлиана вместо да препоръча специалист който да изчисти трудните нерви, избра лесното. Без да изчиства нервите, го затвори с нова пломба и си взе парите!!! И това се оказа бомба със закъснител след 2 години.