Имиграционно въпросче
Абе чесно казано и на мен нещо не се връзва тази история. Като знам, че мъжете тук са най-дискриминирани и са последна дупка на кавала както се казва. И тук е практика развеждаш се и жената взима всичко и те изритва на улицата и бачкаш до умаляване да я издържаш нея и децата. Просто твоята приятелка е трябвало да си наеме добър адвокат. И после щеше да си седи по кафетата и да си клати краката, а мъжа й да я издържа. Ама може нещо да има мътно в цялата история и тя нещо да премълчава истината. Що се отнася до спонсорството всичко е писано по-горе. Не могат да го мръднат с топ, освен ако не е криминално проявен тук в Канада и така да го екстрадират. В противен случай спонсориращия ще се грижи за него както се полага. Ако не ще има големи неприятности. Затова човек когато спонсорира трябва добре да мисли какво прави.
-
Marginal39
А, тва надебеленото не е точно така във сички случаи.no_name написа:Абе чесно казано и на мен нещо не се връзва тази история. Като знам, че мъжете тук са най-дискриминирани и са последна дупка на кавала както се казва. И тук е практика развеждаш се и жената взима всичко и те изритва на улицата и бачкаш до умаляване да я издържаш нея и децата. Просто твоята приятелка е трябвало да си наеме добър адвокат. И после щеше да си седи по кафетата и да си клати краката, а мъжа й да я издържа. Ама може нещо да има мътно в цялата история и тя нещо да премълчава истината. Що се отнася до спонсорството всичко е писано по-горе. Не могат да го мръднат с топ, освен ако не е криминално проявен тук в Канада и така да го екстрадират. В противен случай спонсориращия ще се грижи за него както се полага. Ако не ще има големи неприятности. Затова човек когато спонсорира трябва добре да мисли какво прави.
Тва важи само в случаите в които мъжа има работа която е на бяло и е толкова далаверска и незаменима че не може да я напусне.
Иначе монава под масата и жената почва да го издържа и той да си пие кафето ф кафенетата.
Верно е че ше се наложи малко да се пребори и ше му се смеят табарнашките мазохисти, ма тва е цената която ше се наложи да плати за да яде от въздух.
Кво да се прави, явно мръсните феминистки не са толкова силни колкото изглеждат, дори и в Табарнашко
-
Marginal39