Здравейте.
Лаптоп с такива характеристики:
ECS G732-E P4 2,4G FSB 533 16.1 TFT SXGA+/UXGA /60GB HDD
512MB DDR UP TO 1GB/ CD-RW/DVD
VGA ATI 64MB DDR/ LAN/ MODEM/1394/ TV-OUT/6CH SB/ SPDIF/
тук се намира за около $1600 USD без ДДС (но то май не винаги се плаща )
Може ли да се намери на подобни цени в Канада и заслужава ли си да се купува от тук?
Предварително благодаря на всички, които ще си направят труда да отговорят.
ami 1500 USD sa okolo 2500 CAD...za tia pari mojesh i samolet da si kupish...vairno che harakteristikite deto si dal sa super, no sam ubeden che tuka mojesh da si namerish podoben...znam che markovite mashini sa okolo 2000+ danatsite 2300...tochno za tazi konfiguratsia obache ne sam siguren
Ако имаш фирма в бг която няма да закриваш, може би по-добре би било да си го купиш в бг. И без това ще трябва да си ги вадиш от джоба тия пари, поне данъците да ти намалят.
Ако го взимаш от познат, направо да ти го пише на части.
Agent - Oswen HP , Dell , IBM ili Fujitsu-Siemens -drug laptop ne si wzimai. W nasta wirma ima pone 200 laptopa- samo tiq marki izdarvaxa - wsi4ki drugi se skapaxa- koi malko predi garanziqta, koi sled.
Oswen towa - ako si namerisch rabota barzo w Ca - ste movesch da si kupisch -i poxubaw ot toq . a ako karasch dalgo wreme na pomosti- move da wzemesch da gledasch mnakriwo -laptopa-4e si zatworil baq pari w nego.
Uspexi.
abe principno za teq pari nqma da mojesh da si kupish tuk takowa chudo, osobenno ako mojesh da izkrynkash DDS-to.
Ama si pomisli dali naistina shte ti trqbwa, shtoto tfa sa mnoo kinti, taka che misli dobre ...
Ami az sega da vi pitam, moga li da si vzema v Canada harda i dali 6te go proveriava niakoi kakvo ima vatre na mitnicata?
Ideiata mi e da go natap4a s mp3-ki, bg music i tn...?
Niakoi da go e pravil tozi nomer?
Papi написа:Ami az sega da vi pitam, moga li da si vzema v Canada harda i dali 6te go proveriava niakoi kakvo ima vatre na mitnicata?
Ideiata mi e da go natap4a s mp3-ki, bg music i tn...?
Niakoi da go e pravil tozi nomer?
Правил го е! Взимай каквото и колкото искаш, никой не го интересува, още по-малко пък ще проверява.
i az se preebah i myknah 150 CD-ta + harda mi, ama e dosta bezmisleno, shtoto tuk sys skorost 180k mojesh da si swalish wsichko za nai-mnogo 2 chasa i si pei syrce .... E trebe si i malko know-how otkyde da smyknesh towa koeto tyrsish Wse pak tuk nqma free.techno-link i free.data Da chukna na dyrwo dosega nishto ne mi se e oprqlo