Проблем с компютър - инсталиране на драйвър за XP
- 
				Marginal39

- ablood
 - Обратна връзка:

Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.Marginal39 написа:Ти на много отворен по компютрите ли се правиш ???Yahoo! написа:Този съвет изби рибатаMarginal39 написа:Направи ли Уиндоуз Ъпдейт?
![]()
![]()
.
Пълно малоумие е да го пришпорваш доброволно - задръства системата, увеличава трафика, тамън си кракнал нещо и ти припомнят, че не е лицензирано...
- 
				Marginal39

- 
				Marginal39

"Great spirits have often encountered violent opposition from weak minds."Marginal39 написа:Струва ми се по скоро че си балък след като ми се отвинтваш на компютри.Yahoo! написа:Не бе, аз съм рибарMarginal39 написа:Ти на много отворен по компютрите ли се правиш ???Yahoo! написа:Този съвет изби рибатаMarginal39 написа:Направи ли Уиндоуз Ъпдейт?
![]()
![]()
.
![]()
А и лаф да стаа
![]()
![]()
"I want to know God's thoughts; the rest are details." 
						- valioiko
 - Модератор
 - Обратна връзка:

Ми не съм съгласен. Има си опция да си спреш ъпдейтите. А ъпдейтването не е глупост според мене, стига да знаеш кои ъпдейти да избереш. Ама то иска и малко четенеablood написа:Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.
Пълно малоумие е да го пришпорваш доброволно - задръства системата, увеличава трафика, тамън си кракнал нещо и ти припомнят, че не е лицензирано...
- ablood
 - Обратна връзка:

Забранил съм всичко което мога, и въпреки това при Vista гадовете пак са си оставили възможност да ми ровят в системата:valioiko написа:Ми не съм съгласен. Има си опция да си спреш ъпдейтите. А ъпдейтването не е глупост според мене, стига да знаеш кои ъпдейти да избереш. Ама то иска и малко четенеablood написа:Това е ужасна гадост, която преди беше опция, след това стана без да те питат, а сега вече те ъпдейтват дори без да ти казват.
Most recent check for updates: Never
Updates were installed: Never
You have Windows set to: Never check for updates
You receive updates: For Windows only
Microsoft Update helps you update Windows, Office, and Exchange Server .ablood написа:... при Vista гадовете пак са си оставили възможност да ми ровят в системата:
You receive updates: For Windows only
важната част е : "Updates were installed: Never "
дерзаи
Маргинал ще помогне предполагам
"I want to know God's thoughts; the rest are details."