Чувствате ли се у дома си в Канада ???
Колкото повече пари бих имал, толкова по-скоро бих се изнесал за Канада. Къща/имение в малко градче, може извън селото, може и край океана. Да няма шум, събития и много хора наоколо.
А който се чуди цял живот накъде да я хване и къде е по-добре, си остава май разкрачен.. и надупен.
Ама такъв е живота - късно се отвори света за нас...
А който се чуди цял живот накъде да я хване и къде е по-добре, си остава май разкрачен.. и надупен.
-
Marginal39
7George написа:Колкото повече пари бих имал, толкова по-скоро бих се изнесал за Канада. Къща/имение в малко градче, може извън селото, може и край океана. Да няма шум, събития и много хора наоколо.![]()
А който се чуди цял живот накъде да я хване и къде е по-добре, си остава май разкрачен.. и надупен.Ама такъв е живота - късно се отвори света за нас...
След това е особенно загрижен,как ще намери "най престижния"квартал,"най голямата компания"/нашенецът трябва да е "НАЙ" иначе не го "е...а дявола"
-
Marginal39
Разбирал съм се в спор с корабен механикMarginal39 написа:Като говориш за обратното, що го цитираш ???Sunny boy написа:Мерси за пояснениетоПонеже мисля,че света отдавна си е отворен
аз пък говоря за обратното
А ако септември - 1989 ти се вижда отдавна значи си прекалено млад.
![]()
![]()
-
Marginal39
Слънчо, говоря точно за септември - 1989, точно тогава за пръв пт ни дадоха международни паспорти.
Че не е дата, не е, ма поне е даден месец от дадена година.
Ти за кви имиграции говориш, за французите или финландците ли?
Щото за българите преди месеца за който говоря, нямаше нито легална, нито нелегална.
Ти ако си успял да се измъкнеш по еди какъв си начин преди въпросния месец, тва значи ли че сички ние сме могли ???
А и да е така, кой ни е дал необходимата информация?
На мене лично - НИКОЙ.
И мисля че 20 години е прекалено малко, особено за дартаняни като нас.

Че не е дата, не е, ма поне е даден месец от дадена година.
Ти за кви имиграции говориш, за французите или финландците ли?
Щото за българите преди месеца за който говоря, нямаше нито легална, нито нелегална.
Ти ако си успял да се измъкнеш по еди какъв си начин преди въпросния месец, тва значи ли че сички ние сме могли ???
А и да е така, кой ни е дал необходимата информация?
На мене лично - НИКОЙ.
И мисля че 20 години е прекалено малко, особено за дартаняни като нас.
Абе карай да върви
Ей тука на чисто да кажа пак
Нашенецът е "потресен",че светът не го разбира,че светът изглежда и работи по друг начин,различен от ПРЕДСТАВИТЕ му, придобити от четене на полуграмотна преса,разкази на приятели и познати.Когато излезе навън "познанията" се оказват абсолютно недостатъчни и за много от тях идеята да си мръднат собствените задници ,за да коригират незнанието е "губене на време" щот те си знаят,ЧЕ светът не ги "приема", дискриминирайки ги и отхвърляйки ги
Обикновенно си мърдат задника в обратна посока дълбоко разочаровани хвърляйки вината върху всичко и всеки,но не и в собствената си некадърност и най вече МЪРЗЕЛ

-
Marginal39