Да Ви питам и Вас същото
- 
				CFS 801
Съни що го вземаш толкова навътре,знам ,че избора който сте направили никак не е бил лек за вас и оценявам цента която сте си платили за фрийдъма ,обаче нещата са в развитие и никой не ви е виновен ,че докато го търсихте той ви изпревари и новите лица не се интерисуват от вашите фридъмни проблеми ,а си носят техните човешки такива на които вие поради горната причина не можете да бъдете адекватни и единственното ви успокоение е да разсмивате публиката.
Честно казано съжалявам за вас и за всичките ми приятели минали по пътя на нищото.

Честно казано съжалявам за вас и за всичките ми приятели минали по пътя на нищото.
Отделянето от тая действителност по онова време ставаше по убеждение.За мене тогавашната действителност и сегашната ги определя само една дума- ТЪЖНА-и ако не беше толкова тъжна,щеше всъщност да бъде много СМЕШНАCFS 801 написа:Не та познавам лично,ама мнението което съм си извадил е ,че не е ,но сте изкукали много отдавна откато сте се отделили от бъкгарската действителност и мненията ви макар дадени безкористно се четат едва ли не като подигравка.Твоето лично не ,но поради горната причина звучи доста неадвкватно.
За археоложката няма кво да говорим,тя си е кауза пердута и всякакъв коментар си е чисто загубено време.
 ,ако разбираш от игра на думи.Аз лично отрязах "всички мостове назад" умишленно и мисля,че това е най доброто което съм сторил за себе си,ако пренебрегнеш хладилника
 ,ако разбираш от игра на думи.Аз лично отрязах "всички мостове назад" умишленно и мисля,че това е най доброто което съм сторил за себе си,ако пренебрегнеш хладилника   
   Вашите всекидневни проблеми,т.е. "тангото"което танцувате със себе си, като постоянно се питате "две напред ,една назад" или може би и обратното как беше точно танца
 Вашите всекидневни проблеми,т.е. "тангото"което танцувате със себе си, като постоянно се питате "две напред ,една назад" или може би и обратното как беше точно танца   аз ги нямам и живея в мир със себе си.Господ и на теб мир да ти даде един ден,за да разбереш за какво говоря
 аз ги нямам и живея в мир със себе си.Господ и на теб мир да ти даде един ден,за да разбереш за какво говоря   

ЪЪЪ??? Чудя се на мнения, в които всички са под общ знаменател и унифицирани??! И то с единствен източник на инфо - нета?!?Sunny boy написа:
Щастието казват било процесхладилникът с пържолите също е част от процеса
Душевността на "съвременния младеж и девойка",ако съдя по това което чета тука и в Българските интернет сайтове се продава за "две за лев"
,но инфлацията на душевността е повсеместна и няма да се учудя,ако вече е дузината за лев
Тия които отдавна излязохме,освен пържолите преследвахме и други цели.По тия земи му окат FREEDOM

За невъзвращенци ни обявиха пазителите на родните обориот "улица Оборище...някакво си сборище"
Тия които вчера излязоха,заедно с тебе са от "партията-за няколко долара повече"
докато се напъват да ме убеждават,че и "не всичко е пари",вероятно са дошле тука да се борят "за Купата на съветската армия"
Още казват,че щастието било да умееш да живееш "в мир със себе си"
Гледам на тебе ти е трудно ,байно,ама всичко ти е трудничко в "Канадската ти авантюра" Време е да смениш вагона с по щастлиФ такъв

Ами слава богу, че това ново поколение не се бори за freedom-a, който ти не си имал, не мислиш ли?! И емиграцията не е гурбетчийство, а планиран и обмислен ход - търсене на възможности, зад които не стоят само долари - щото ако беше така пари се правят в щатите, не тук.
На когото е дадено много, той ще си вземе повече сам.
						Ъъъ,много начи благодарско за "съветите" кво е това "емиграцията"silva_na написа:ЪЪЪ??? Чудя се на мнения, в които всички са под общ знаменател и унифицирани??! И то с единствен източник на инфо - нета?!?Sunny boy написа:
Щастието казват било процесхладилникът с пържолите също е част от процеса
Душевността на "съвременния младеж и девойка",ако съдя по това което чета тука и в Българските интернет сайтове се продава за "две за лев"
,но инфлацията на душевността е повсеместна и няма да се учудя,ако вече е дузината за лев
Тия които отдавна излязохме,освен пържолите преследвахме и други цели.По тия земи му окат FREEDOM

За невъзвращенци ни обявиха пазителите на родните обориот "улица Оборище...някакво си сборище"
Тия които вчера излязоха,заедно с тебе са от "партията-за няколко долара повече"
докато се напъват да ме убеждават,че и "не всичко е пари",вероятно са дошле тука да се борят "за Купата на съветската армия"
Още казват,че щастието било да умееш да живееш "в мир със себе си"
Гледам на тебе ти е трудно ,байно,ама всичко ти е трудничко в "Канадската ти авантюра" Време е да смениш вагона с по щастлиФ такъв

Ами слава богу, че това ново поколение не се бори за freedom-a, който ти не си имал, не мислиш ли?! И емиграцията не е гурбетчийство, а планиран и обмислен ход - търсене на възможности, зад които не стоят само долари - щото ако беше така пари се правят в щатите, не тук.
 Познанията ти за парите са зашеметяващи
 Познанията ти за парите са зашеметяващи   Започвам да мисля дали не си оная дето ни сФетна,че парите се правили във FEDEXa
 Започвам да мисля дали не си оная дето ни сФетна,че парите се правили във FEDEXa   щото и той е в щатите
 щото и той е в щатите 
Съвет не съм и давала - виж за мнение може. С тоя самодоволен сарказъм се чудя дали наистина ти става поне малко гот?Sunny boy написа:
Ъъъ,много начи благодарско за "съветите" кво е това "емиграцията"Познанията ти за парите са зашеметяващи
Започвам да мисля дали не си оная дето ни сФетна,че парите се правили във FEDEXa
щото и той е в щатите
Ако е така - продължи сам ...
На когото е дадено много, той ще си вземе повече сам.
						Всъщност "умението" ти да боравиш със словото е още по умопомрачително от това за парите.Сарказъм,ако има такъФ,никога не е "самодоволен"silva_na написа:Съвет не съм и давала - виж за мнение може. С тоя самодоволен сарказъм се чудя дали наистина ти става поне малко гот?Sunny boy написа:
Ъъъ,много начи благодарско за "съветите" кво е това "емиграцията"Познанията ти за парите са зашеметяващи
Започвам да мисля дали не си оная дето ни сФетна,че парите се правили във FEDEXa
щото и той е в щатите
Ако е така - продължи сам ...

- 
				danielle
- 
				daisy_32
Здравей Sanny boy,Sunny boy написа:Ми тя няма нужда от съветиMarginal39 написа:Ми съветите бе слънчо ...Гледам,че не е откликнала позитивно на нито един от тях,даже и негативно.Аз мисля,че тя има нужда от събеседници повече, отколкото помощ и съвети

нещо като "Cry baby,cry"
Много се колебах дали да ти отговоря, нo все пак се реших. Знаеш ли, не ми е нужно твойто съжаление и след като си доста скептично настроен към цялата история около мен, най-добре е да се въздържаш от по-нататъшни коментари и най-вече oт разпалванe нa конфлик м/у съфоруците - прочетох какво става м/у теб и silva_na и това никак не ти подхожда, след като претендираш да си мъж от класа, а не махленски тип. И знаеш ли, аз най-добре мога да преценя дали имам нужда от съвет, от подкрепа или от разтуха. Виждам, че и ти добре си уплътняваш времето стоейки пред компютъра и пишейки във форума, боравeйки добре думите, но това е твоя проблем,a не моя. Аз имам за какво да мисля, да живея и да отдавам любовта си - нещо , което при теб сигурно липсва от много време насам. Незнам кой е по-самотен. Ти или аз?, но във всеки случай не и аз. Това, че в момента изживявам личен проблем не знaчи, че ще си остана самотна млада жена, плачеща за съжаление. Не и след 4 месеца. Ще си имам моето малко слънчице, а ти, ти може би ще си останеш същия форумен заядливец и "добре" пишещ скептик. Пожелавам ти приятен неделен ден, който да споделиш с любимите ти хора, на вместо да седиш отново пред компютъра и да се правиш на "загрижения" и "доброжелателен" господин. Поздрави от мен, Daisy

daisy_32 написа:Здравей Sanny boy,Sunny boy написа:Ми тя няма нужда от съветиMarginal39 написа:Ми съветите бе слънчо ...Гледам,че не е откликнала позитивно на нито един от тях,даже и негативно.Аз мисля,че тя има нужда от събеседници повече, отколкото помощ и съвети

нещо като "Cry baby,cry"
Много се колебах дали да ти отговоря, нo все пак се реших. Знаеш ли, не ми е нужно твойто съжаление и след като си доста скептично настроен към цялата история около мен, най-добре е да се въздържаш от по-нататъшни коментари и най-вече oт разпалванe нa конфлик м/у съфоруците - прочетох какво става м/у теб и silva_na и това никак не ти подхожда, след като претендираш да си мъж от класа, а не махленски тип. И знаеш ли, аз най-добре мога да преценя дали имам нужда от съвет, от подкрепа или от разтуха. Виждам, че и ти добре си уплътняваш времето стоейки пред компютъра и пишейки във форума, боравeйки добре думите, но това е твоя проблем,a не моя. Аз имам за какво да мисля, да живея и да отдавам любовта си - нещо , което при теб сигурно липсва от много време насам. Незнам кой е по-самотен. Ти или аз?, но във всеки случай не и аз. Това, че в момента изживявам личен проблем не знaчи, че ще си остана самотна млада жена, плачеща за съжаление. Не и след 4 месеца. Ще си имам моето малко слънчице, а ти, ти може би ще си останеш същия форумен заядливец и "добре" пишещ скептик. Пожелавам ти приятен неделен ден, който да споделиш с любимите ти хора, на вместо да седиш отново пред компютъра и да се правиш на "загрижения" и "доброжелателен" господин. Поздрави от мен, Daisy
А бе ти с това сльнчице в Канада сама ,бая ще го яДеШ ама ней се ,как ще си плащаш наемите и разходите ??!!
Ако смяташ да живееш в 15 век без телефон, кабелна и интернет си е твоя работа !!!
УСПЕХ !!!!
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
муха, как не ти заяде клавиатурата да напишеш такава гадост! Незнам мъжка ли си, конска ли си, обаче си супер противен! Това "УСПЕХ!", което си написал/а какво иде да каже - подигравка най-вероятно

Да си самотна майка е хиляди пъти за предпочитане, отколкото да се живее с някой за да ти плаща наема, интернет, кабелна и телефон! Това ли е живота ти - мултимедийно виртуално пространство 

И е несравнимо да си самотна майка в България и в Канада - тъй че изборът на дейзи е реален 

А ти ходи да си сереш мухешките лайна някъде другаде - на кабелната телевизия например

Да си самотна майка е хиляди пъти за предпочитане, отколкото да се живее с някой за да ти плаща наема, интернет, кабелна и телефон! Това ли е живота ти - мултимедийно виртуално пространство

И е несравнимо да си самотна майка в България и в Канада - тъй че изборът на дейзи е реален
А ти ходи да си сереш мухешките лайна някъде другаде - на кабелната телевизия например

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
						Тези двете ти ли си ги написал/а:

Ако не можеш да сравняваш, има огромно противоречие между тях!myhata II написа:А бе ти с това сльнчице в Канада сама ,бая ще го яДеШ ама ней се ,как ще си плащаш наемите и разходите ??!!
Ако смяташ да живееш в 15 век без телефон, кабелна и интернет си е твоя работа !!!
УСПЕХ !!!!
myhata II написа:Ми точно това казвам ,ти с мозька ли си или ?krimon написа:
И е несравнимо да си самотна майка в България и в Канада -
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
						Ми като си толкова ербаб да я подкокоросваш да ражда тука и да се мьчи,НЕ СЛУЧАЙНО НАПИСА ,ЧЕ Е НОВ ИМИГРАНТ И МЬЖА И Е ЗАБЕГНАЛkrimon написа:Тези двете ти ли си ги написал/а:
Ако не можеш да сравняваш, има огромно противоречие между тях!myhata II написа:А бе ти с това сльнчице в Канада сама ,бая ще го яДеШ ама ней се ,как ще си плащаш наемите и разходите ??!!
УСПЕХ !!!!
myhata II написа:Ми точно това казвам ,ти с мозька ли си или ?krimon написа:
И е несравнимо да си самотна майка в България и в Канада -
Вземи да и помогнеш нещо я парички я парт тайм джоб или ако искаш ШАЛТЕР ,а не да ВЛИЗАШ В тази тема тука през 5 мин и да пишеш глупости !
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Изключително тъпо и злобно изказване, поредно ...
Девойката е останала тук вече 5 месеца след като мъжа й се е прибрал в България, значи сигурно си плаща наема или някой й го плаща Не е казала, че е безработна и има нужда от "шалтер", а по-скоро от съвет - не как да гледа детето си и дали ще има необходимите средства, а дали е необходимо биологичният му баща да разбере за неговото съществуване. Капиш
  Не е казала, че е безработна и има нужда от "шалтер", а по-скоро от съвет - не как да гледа детето си и дали ще има необходимите средства, а дали е необходимо биологичният му баща да разбере за неговото съществуване. Капиш  

Девойката е останала тук вече 5 месеца след като мъжа й се е прибрал в България, значи сигурно си плаща наема или някой й го плаща
 Не е казала, че е безработна и има нужда от "шалтер", а по-скоро от съвет - не как да гледа детето си и дали ще има необходимите средства, а дали е необходимо биологичният му баща да разбере за неговото съществуване. Капиш